MuseTree: Computergegenereerde muziek

Muziek. Voor velen is het een onmisbaar onderdeel van het leven. Of je er nu naar luistert of het zelf maakt. Bij het componeren van eigen muziekstukken kun je steeds meer hulp krijgen van artificial intelligence, kunstmatige intelligentie dus, zoals het online MuseTree. MuseTree maakt muziek voor je waarbij je uit allerlei instrumenten kunt kiezen, voor verschillende stijlen en steeds kunt voortborduren op je gekozen variaties. Hoe je hiermee kunt werken, zie je in deze how to.

Met MuseTree kun je zelf muziek maken, ook al is het aan de hand van AI.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>