Review: Sony SRS-NB10

De Sony SRS-NB10 is niet zomaar een hoofdtelefoon. Je draagt hem namelijk niet op je hoofd en daarmee over je oren, maar hangt de hoofdtelefoon om je nek.

In de hoofdtelefoon zitten twee naar de oren gerichte luidsprekers. Het geluid komt dus recht op je oren af, zonder dat je oren zijn afgesloten van de buitenwereld. De hoofdtelefoon is door de microfoon ook geschikt om (video)belletjes mee af te handelen. De ideale gadget voor wie voorzichtig terugkeert naar kantoor? Misschien, maar niet in een drukke kantoortuin. Dan horen je collega’s namelijk jouw muziek of telefoongesprek, en hoor jij vooral omgevingsgeluid. We vinden de SRS-NB10 dan ook vooral interessant voor thuiswerkers. De audio- en belkwaliteit is namelijk prima en het kan prettig zijn om thuis toch de bel of de kat te horen. De hoofdtelefoon weegt 113 gram, gaat zeker twee lange werkdagen mee op een acculading en laadt snel op via de usb-c-poort.

Conclusie

Bijzondere hoofdtelefoon is vooral interessant voor thuiswerkers.

Adviesprijs: € 150,-

Voor meer informatie: www.sony.nl/electronics/draadloze-luidsprekers/srs-nb10

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>