Slaaprobot Somnox in vernieuwd en knusser jasje

Wie ‘s nachts de slaap maar niet kan vatten, heeft wellicht baat bij de slaaprobot Somnox. In 2019 besteedden we al eens aandacht aan deze Nederlandse uitvinding en nu is er een verbeterde versie van te koop.

Door z’n aangepaste vorm en zachtere materiaal is-ie nu voor meer slaaphoudingen geschikt en er is deze keer sprake van wifi en bluetooth. Koppel je smartphone en je favoriete rustgevende muziek komt uit de ingebouwde speakers van de Somnox tevoorschijn.

Gratis proberen

Nog altijd ademt de robot met je mee, wat een rustgevend effect heeft. Benieuwd of het jouw slaapproblemen verhelpt? Somnox is 30 dagen gratis te proberen. Ben je er tevreden mee, dan betaal je er 549 euro voor.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>