Review: Powervision S1

Powervision is vooral bekend vanwege zijn drones, maar verkoopt nu ook een gimbal.

Deze S1-gimbal bevestig je via een hoesje, klem of magneet aan je smartphone, waarna je een houder hebt om stabielere foto’s en video’s te schieten. Dit werkt bijzonder goed. Natuurlijk werkt de gimbal ook als selfiestick.

Interessant zijn de vele extra mogelijkheden van de S1. Zo heeft de gimbal een ingebouwde powerbankfunctie om je smartphone draadloos (met 10 watt) op te laden tijdens gebruik. En met een setje magneten klik je een iPhone met MagSafe-ondersteuning gewoon aan de gimbal vast. Je kunt de gimbal ook neerzetten om foto’s en video’s via het statief te maken. Nuttig is Powervisions software die onder andere automatisch personen in beeld kan volgen om onscherpe gezichten te voorkomen.

De gimbal is met driehonderd gram lekker licht en past opgevouwen goed in een jaszak. De prijs is vergelijkbaar met gimbals van merken als DJI Osmo.

Conclusie

Compacte gimbal is interessant voor foto- en videografen.

Adviesprijs: € 189,-

Voor meer informatie: www.powervision.me

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>