Review: Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Als je een voordelige tablet zoekt, is de 149 euro kostende Samsung Galaxy Tab A7 Lite het bekijken waard. Het is een van de goedkoopste A-merk-tablets en een kleinere en goedkopere variant van de Tab A7 (189 euro).

goedkopere variant van de Tab A7 (189 euro).

En om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Tab A7 is een betere koop. Want om die paar tientjes te besparen, maakt Samsung keuzes die de gebruikservaring van de Tab A7 Lite negatief beïnvloeden. Zo oogt het 8,7inch-scherm simpelweg niet scherp genoeg door de resolutie van 1340 × 800 pixels en is de tablet erg langzaam. Internetten levert al de nodige haperingen op en wisselen tussen verschillende apps duurt te lang om niet te storen.

De prijs-kwaliteitverhouding van de tablet is beduidend minder dan van de duurdere Tab A7, die een scherp Full-HD-scherm van 10,4 inch heeft en sneller is. De meerprijs uit zich elke dag in een fijnere gebruikservaring.

Conclusie

Redelijke goedkope tablet maakt vooral duidelijk dat doorsparen loont.

Adviesprijs: € 149,-

Voor meer informatie: www.samsung.com/nl/tablets/galaxy-tab-a/

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>