Zephyr Pro-muis van Marsback blaast je handpalm koel

We hebben de Zephyr Pro-muis van Marsback nog niet in Nederlandse webwinkels gespot, maar toch stellen we hem graag even aan je voor. Uniek er aan is namelijk dat er aan de binnenkant een heuse ventilator is geplaatst.

Die ventilator blaast koele lucht richting je handpalm, zodat een zweterige hand niet meer van de muis af glibbert. Voor wie daar bij het online gamen in het heetst van de strijd wel eens last van heeft. 

Stilte a.u.b.

Deze Pro-uitvoering is stiller dan zijn voorganger. Het vorige model maakte schijnbaar nogal wat herrie. Omdat gamers de doelgroep zijn, is gekleurde RGB-verlichting ook aan de orde. De Amerikaanse adviesprijs is 59 dollar.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>