Review: Zens ZEPP04M/00

Powerbanks bestaan al zo lang, dat een nieuw model wel heel wat moet bieden om in deze rubriek te verschijnen. De Zens ZEPP04M/00 is dat gelukt, en niet omdat hij van een Nederlands bedrijf is. Nee, deze powerbank innoveert met nieuwe functies.

Denk aan ondersteuning voor MagSafe, Apples magnetische oplaadtechniek voor de iPhone 12 (en straks ook iPhone 13). Je klikt de powerbank zo aan de iPhone, waarna de smartphone draadloos oplaadt. De powerbank kan ook apparaten draadloos opladen via de Qi-standaard. Onder andere iPhones, duurdere Android-telefoons, draadloze oordopjes en smartwatches kunnen hiermee overweg. Dankzij de grote capaciteit van 10.000 mAh kan de powerbank de gemiddelde smartphone twee tot drie keer opladen.

Dat kan ook via de usb-c-poort. Opladen gaat dan sneller, met maximaal 18 watt. De powerbank laadt zelf ook op via deze aansluiting. Handig is de ingebouwde voet waardoor je de powerbank kunt neerzetten. Het gewicht valt mee. Prettig is de drie jaar garantie.

Conclusie

Complete powerbank bevalt goed, maar is wel aan de prijs.

Adviesprijs: € 69,-

Voor meer informatie: https://makezens.com/shop/magnetic-single-powerbank-stand-10000mah

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>