Review: Eufy Video Deurbel Slim

Met een slimme videodeurbel houd je je voordeur in de gaten, waar je ook bent. Eufy hoort bij de merken die goede modellen maakt. Reden om de nieuwe Video Deurbel Slim te testen.

De Video Deurbel Slim wordt geleverd inclusief losse gong, die je in het stopcontact doet. De gong kan lekker hard, maar ziet er met zijn wifi-antennes wel goedkoop uit.

Gebruiksvriendelijk

Het installeren van de videodeurbel is een fluitje van een cent. De bel werkt op een oplaadbare accu die zo’n drie maanden mee moet gaan. Het maakt voor de stroomvoorziening dus niet uit waar je de bel ophangt, zolang je de houder in de muur of het kozijn kunt schroeven. Zorg er ook voor dat de gong binnen een paar meter van de bel hangt. De bel is eenvoudig te koppelen via de gratis Eufy-app en werkt zo binnen een paar minuten.

Prettig is dat Eufy een abonnement om beelden online op te slaan optioneel aanbiedt en niet verplicht stelt. Als je een microSD-kaartje in de bel stopt, ben je zelf de baas over de opslag. De videokwaliteit van de Full-HD-camera in de bel is goed genoeg, ook in het donker.

Trage verbinding

Dankzij ingebouwde microfoons en een luidspreker kun je via de app praten met de persoon voor je deur. Dit werkt naar behoren. Minder fijn is dat het soms lang duurt om een gesprek met de bezoeker te starten. Vreemd omdat we een goed wifi-netwerk hebben. Dit aandachtspunt lezen we ook in consumentenreviews.

Conclusie

Videodeurbel is een betaalbare aanrader mits je goede wifi hebt.

Pluspunten
Prijs, montage, gebruiksvriendelijkheid, zonder abonnement.
Minpunten
Goedkoop ogende gong, app soms traag.

Adviesprijs: € 109,-

Voor meer informatie: https://eu.eufylife.com/products/e8222

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>