Review: Sennheiser Adapt 460

Zoekt u een setje oordopjes met anc-functie om omgevingsgeluiden te onderdrukken en rustiger te (video)bellen of te studeren? De keuze is reuze, maar welk setje is het kopen waard? We testten de Sennheiser Adapt 460, die is bedoeld voor zakelijk gebruik in uw thuiskantoor.

De oordopjes hangen aan een nekband, die u overigens nauwelijks voelt. De dopjes zelf zitten prettig in de oren en de geluidskwaliteit is heel aardig. Goede microfoons maken u duidelijk verstaanbaar tijdens het bellen. Andere microfoons vangen omgevingsgeluiden op en produceren antigeluiden, waardoor de stofzuiger en pratende huisgenoten minder goed hoorbaar zijn. Dit werkt redelijk, maar in dit prijssegment zijn er anc-oordopjes die het beter doen. Denk aan de Apple AirPods Pro.

De Sennheiser Adapt 460 biedt wel een betere accuduur. U kunt ongeveer dertien uur bellen of muziek luisteren. Opladen duurt twee uur. Op de nekband zitten diverse knopjes om het geluid te regelen. We vinden deze knopjes te klein en onhandig.

Conclusie

Prima anc-oordopjes, maar bieden niet de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Adviesprijs: € 299,-

Voor meer informatie: https://nl-nl.sennheiser.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>