Elke woonkamer een racebaan met Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit brengt het populaire racespel – al sinds de jaren ’90 een groot succes – naar je eigen woonkamer. Het fysieke kartwagentje is op afstand bestuurbaar middels bluetooth en is met een camera uitgerust.

Je stelt een parcours op door vier poortjes op de vloer te zetten en daar doorheen te rijden. Wat de camera registreert, zie je terug op het scherm van de Switch-spelcomputer. Alwaar de racebaan door middel van augmented reality van allerlei obstakels en power-ups wordt voorzien.

Prijs

Met twee karts kun je zelfs tegen elkaar racen. Ongetwijfeld een hit, straks onder de kerstboom! Kopen kan nu al. want Mario Kart Live: Home Circuit ligt al in de winkels. De karts kosten 119,99 euro per stuk.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>