Review: JBL Club ONE

Echt feesten zit er de komende tijd nog niet in, dus waarom wordt u zelf geen dj? JBL biedt met de Club ONE een dj-waardige hoofdtelefoon aan. Met 349 euro is-ie niet goedkoop, maar u krijgt er veel voor terug.

De inklapbare hoofdtelefoon is gemaakt van metaal en leer en komt bijzonder degelijk en luxe over. De materiaalkeuze betekent echter ook dat de hoofdtelefoon zwaarder is dan de concurrentie (378 gram), en dat merken we als we de Club One een paar uur (met en zonder bril) dragen.

Dj-geluid

Net als een echte dj kunt u twee audiokabels in de hoofdtelefoon stoppen, voor maximaal volume. Het geluid is ook toegespitst op moderne muziekgenres als EDM en hiphop, met veel bass. Via de equalizer in de JBL-app kunt u het geluid enigszins naar eigen wens aanpassen, maar wie loepzuiver en zo realistisch mogelijk geluid prefereert, kan beter een andere hoofdtelefoon kiezen. Dat is een aandachtspunt.

Interessant is dat deze ‘dj-hoofdtelefoon’ ook allerlei andere functies biedt. Active Noise Control (ANC) weert omgevingsgeluiden, zodat u kunt luisteren zonder afleiding, en doet dat erg goed. De Club One heeft ook meerdere microfoons voor duidelijke telefoongesprekken en kan overweg met diverse spraakassistenten.

Lange accuduur

De batterijduur met bluetooth en ANC ingeschakeld, bedraagt zo’n 21 uur en dat is erg netjes. Zonder ANC kunt u zelfs zo’n 43 uur luisteren. Opladen gaat vlug via de usb-c-poort. JBL levert de hoofdtelefoon met meerdere kabels en een stevige reisetui, helaas zonder ruimte voor die kabels.

Conclusie

Zware hoofdtelefoon voor dj’s en fans biedt feestgeluid en veel functies.

Pluspunten

Bouwkwaliteit, accessoires, functies, flinke bass.
Minpunten

Reisetui met weinig ruimte, vooral ‘dj-geluid’.

Adviesprijs: € 349,-

Voor meer informatie: www.jbl.nl/noise-cancelling-headphones/CLUBONE.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>