Sprocket Select print grotere smartphone-foto's

De Sprocket-printer van HP liet je altijd al eenvoudig foto’s vanaf je smartphone afdrukken, maar de uitgeprinte plaatjes waren wel erg klein. De nieuwe Sprocket Select print kiekjes op groter formaat.

De foto’s komen er uit rollen op een formaat van 5,8 x 8,7 cm. Niet zo groot als een standaard foto – daarvoor bestaat de Sprocket Studio – maar wel 30 procent groter dan bij de standaard Sprocker-printer.

Update voor app

Nog steeds zijn de printjes zelfklevend. De bijbehorende app heeft overigens nog een update gekregen. Zo zijn daar nu onder meer fotocollages mee samen te stellen. De Sprocket Select wordt verkocht voor circa 169 euro.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>