Review: Bitdefender Internet Security 2020

Waarom nog apart voor antivirus betalen als de gratis bescherming van Windows 10 dit zelf heel goed kan? De meerwaarde van Bitdefender Internet Security 2020 zit in het feit dat u er allerlei extra’s bij krijgt, zoals een firewall, spamfilter, blokkering van kwaadwillende websites, bescherming bij online bankieren, ouderlijk toezicht, een vpn (tot 200 MB gratis), een wachtwoordmanager en bestandscodering.

Het programma is gebruiksvriendelijk; irritant is alleen dat functies zoals veilige bestandsverwijdering, pc-opschoning en optimalisatie wel aanwezig zijn, maar een upgrade naar de duurdere Total Security vereist is om ze te kunnen gebruiken. Toch presteert het programma al jaren prima, de beveiliging van Windows is ermee in goede handen.

Bitdefender Anti-tracker, dat de privacy beschermt bij het browsen, is nieuw. Hiervoor zijn overigens zat gratis alternatieven. Relevanter is de microfoonmonitor. Deze bewaakt de microfoon en waarschuwt wanneer een programma die gebruikt, om afluisterpraktijken te voorkomen.

Conclusie

Betrouwbaar en veelzijdig antiviruspakket rechtvaardigt zijn aanschafprijs.

Adviesprijs: € 59,99 p/j (drie apparaten)

Voor meer informatie: www.bitdefender.nl/solutions/internet-security.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>