Review: Bowers & Wilkins PX7

De PX7 is de nieuwe premium koptelefoon van Bowers & Wilkins. De bouwkwaliteit is dan ook erg goed en de afwerking is evenzeer strak. Het draagcomfort laat wel te wensen over; de headset voelt zwaar aan en het gedeelte dat op uw hoofd rust, is behoorlijk hard. Lange luistersessies kunnen daardoor onaangenaam worden.

De geluidskwaliteit maakt echter veel goed. Verschillende instrumenten en ook de stemmen van artiesten zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. Hierdoor krijgt de muziek meer gelaagdheid, terwijl ook lage tonen netjes aanwezig zijn. Over de accuduur zijn we eveneens zeer te spreken. De PX7 gaat zo’n 30 uur mee en is binnen een kwartier laden al weer goed voor 5 uur luisterplezier.

Uiteraard mag ruisonderdrukking in deze prijsklasse niet ontbreken. Dit model heeft er zelfs vier verschillende standen voor. Zet de noise cancelling bijvoorbeeld een niveau lager als u het verkeer om u heen nog wilt horen.

Conclusie

Goed klinkende koptelefoon, die niet zo lekker zit.

Adviesprijs: € 399,99

Voor meer informatie: www.bowerswilkins.com/nl-nl/headphones/px7

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>