Review: Kaspersky Security Cloud 2020

Security Cloud van Kaspersky is een veiligheidsabonnement in – jawel – de cloud. Via een online portal hebt u zicht op de apparaten (pc’s en smartphones) die onder het abonnement vallen en kunt u de software naar nog onbeveiligde apparatuur sturen.

De nieuwe versie (2020) biedt o.a. verbeterde privacybescherming voor Android, waarmee u in één oogopslag alle app-machtigingen bekijkt en beheert, wat helpt bij het identificeren van dubieuze apps die gegevens verzamelen waar ze niet bij zouden mogen. Verder zorgt verbeterde anti-phishing voor het controleren van verkorte urls en het waarschuwen wanneer daar een phishing-link achter schuilgaat. De algemene bescherming tegen malware is van de hoogste kwaliteit, zo bewijzen vergelijkende tests.

Irritaties die ook in deze nieuwe versie blijven, zijn de matige integratie van de wachtwoordmanager en de tot 500 MB per dag beperkte vpn-dienst.

Conclusie

Bescheiden upgrade voor prettig en veelzijdig antivirus-product.

Adviesprijs: vanaf € 69,95 p/j

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl/security-cloud

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>