Review: Anker Eufycam Duo Pack

De EufyCam is een bewakingscamera uit de stal van Anker, vooral bekend van zijn powerbanks. Deze draadloze en weerbestendige bewakingscamera voor buiten, bevat dan ook een accu die het volgens de fabrikant tot een jaar lang volhoudt.

De probeerperiode was te kort om de claim dat de accu van de camera het een jaar uithoudt te testen, maar dat neemt niet weg dat het Eufycam starterspakket verder een uitstekende keuze is.

Een basisstation maakt verbinding met niet één, maar twee camera’s. Bij het bevestigen kunt u kiezen tussen een magnetische kogelconstructie en flexibele wandsteun met schroefdraad – beide helaas niet diefstalbestendig. Beelden bewaart dit bewakingssysteem op een meegeleverde micro-sd-kaart van 16 GB. Als alternatief kunt u de bestanden ook naar een nas wegschrijven. De instapprijs is wat hoog, maar verborgen kosten naderhand blijven uit, want van abonnementskosten is geen sprake. De Sony-camerasensor (140 graden groothoek) levert tot slot scherp beeld met heldere kleuren. Personen zijn hierop gemakkelijk herkenbaar.

Conclusie

Buitencamera’s met goed beeld, zonder abonnementskosten.

Adviesprijs: € 399,99

Voor meer informatie: www.eufylife.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>