Review: Minix Neo Storage

De Minix Neo Storage is een externe ssd met een twist; het is namelijk ook een usb-hub!

Naast extra opslag (120 GB of 240 GB) via usb-c, breidt u een laptop uit met twee extra usb-a-poorten, nog een usb-c-aansluiting (voor opladen van andere gadgets) en een hdmi-ingang. Die laatste poort werkt alleen in combinatie met een MacBook, waar deze gadget met name geschikt voor is.

De noodzaak is bij notebooks van Apple dan ook het hoogst. De MacBook Air heeft zelf bijvoorbeeld slechts twee usb-c-aansluitingen. Een dongel is een must, dus waarom dan niet eentje waar ook bestanden op passen? De kopieersnelheid loopt wat achter op die van traditionele ssd’s, maar is zeker niet slecht te noemen. Het kabeltje is wel aan de korte kant en zit bovendien vast aan de behuizing. Met het oog op eventuele kabelbreuken geven we doorgaans de voorkeur aan een vervangbare kabel.

Conclusie

Sla twee vliegen in één klap met deze praktische gadget.

Adviesprijs: vanaf € 79,90

Voor meer informatie: http://minix.com.hk/products/neo-storage

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>