Win het boek Gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018

Gamen is populairder dan ooit en vooral Amerikaanse titels staan in de belangstelling. Maar wist je dat ook Nederland een grote stempel op de internationale game-industrie heeft gedrukt?

Je leest alles over de Nederlandse game-industrie in het boek Gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018; geschreven door de Arnhemse Tom Lenting.

Een tipje van de sluier: opvallend is dat ons land vooral koploper is geweest met educatieve spellen. Zo kwam er in 1984 al een topografie-game over Europa uit voor de Commodore 64. Enigszins is hier sprake van een verborgen verleden, waar tot op heden weinig aandacht aan werd besteed. En dat maakt het des te interessanter. Wedden dat je bepaalde spellen nog kent van vroeger!

Hebben? Hebben! 

Van uitgeverij Karel van Mander Academy mogen we een exemplaar van het boek Gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018 weggeven. Kans maken? Laat dan hier je gegevens achter.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>