Review: 1More Triple Driver Over-Ear Headphones

Het Chinese merk 1More is nog niet zo bekend, maar biedt hoogwaardige audioproducten die net een tikkie betaalbaarder zijn dan concurrenten als Sennheiser en Bose. Zoals deze nieuwe Triple Driver Over-Ear Headphone.

Het ontwerp van deze bekabelde koptelefoon is chic en eigenzinnig; de buitenkant lijkt wel de velg van een sportauto. De koptelefoon voelt stevig aan en is comfortabel genoeg om langere tijd te dragen. De ronde oorschelpen zitten alleen niet helemaal lekker om het oor, waardoor ze niet ideaal afsluiten voor omgevingsgeluiden. We zijn verder zeer te spreken over de geluidskwaliteit. Muziek klinkt kraakhelder en gedetailleerd. De bas had iets voller gekund; hierdoor klinken nummers soms een beetje hol. De koptelefoon biedt geen geavanceerde functies zoals ruisonderdrukking of bluetooth. Ook zit er aan de kabel geen bedieningspaneeltje om muziek mee te bedienen. Los daarvan is de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.

Conclusie

Voor het geld zeker het overwegen waard.

Adviesprijs: € 135,–

Voor meer informatie: https://usa.1more.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>