Review: TicWatch C2

Voordelen van smartwatches met een leren bandje? Ze zijn lichter om te dragen dan varianten met een stalen band, maar zien er toch net even wat chiquer uit dan horloges met een kunststof bandje.

Dat geldt eveneens voor de TicWatch C2, die ook fijn om te dragen is voor mensen met dunne polsen. Het klokje biedt verder veel goed werkende functies voor een aantrekkelijke prijs; zoals een stappenteller, hartslagmeter en gps.

Het meest heikele punt is de accuduur; die is slechts zo’n anderhalve dag. Deels komt dat door de verouderde processor. Daar bestaat inmiddels een opvolger van, die een langere standby-stand belooft. Het kan de moeite lonen om even te wachten tot nieuwe smartwatches lanceren die hierop draaien. Daarnaast is de TicWatch Pro op dit gebied al een goed alternatief. Dit type is wat duurder, maar hoeft niet iedere nacht aan de lader.

Conclusie

Degelijke smartwatch, waar echter ook interessante alternatieven voor zijn.

Adviesprijs: € 209,95

Voor meer informatie: www.tic-benelux.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>