Review: Moto Z3 Play

De Moto Z3 Play-smartphone verandert via los verkrijgbare accessoires in een projector, printer of accumonster. Het is zeker grappig om zo’n module aan uw telefoon te bevestigen, maar must haves vinden we het niet. Zeker niet gezien de prijzen, die variëren van tientallen tot honderden euro’s.

De enige ‘Moto Mod’ die we aanraden, is de Accu Mod, die een extra accucapaciteit van 2200 mAh toevoegt. Hierdoor verlengt u de batterijduur van een dag naar anderhalve dag. Zonder module gaat de ingebouwde 3000 mAh accu net aan een lange dag mee.

Hoe presteert hij verder als reguliere telefoon? De Snapdragon 636-processor en 4 GB werkgeheugen maken dit in ieder geval een vlot toestel. De telefoon oogt met zijn langwerpige scherm modern, maar de knoppenindeling daaromheen is onlogisch. De vingerafdrukscanner voor het ontgrendelen zit rechts, maar de stand-by-knop links. Zowel voor links- als rechtshandigen is dat onhandig.

Conclusie

Geen interesse in Moto Mods? Dan zijn er voor dit geld betere alternatieven.

Adviesprijs: vanaf € 399,–

Voor meer informatie: https://www.motorola.com/us/products/moto-z-play-gen-3

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>