Herziene oktober-update Windows 10 bijna uit

Microsoft staat op het punt om de oktober-update voor Windows 10 opnieuw uit te brengen. Windows Insiders kunnen de nieuwste versie alvast downloaden.

De oktober-update kwam begin deze maand al uit, maar werd teruggetrokken toen bleek dat bij sommige gebruikers persoonlijke bestanden werden verwijderd. Ook kwamen er klachten binnen over geluid dat ineens niet meer werkte.

Microsoft ging terug naar de tekentafel en stuitte daar nog op een ander foutje. Het uitpakken van .zip-bestanden werkte niet wanneer in de doelmap al een bestand met dezelfde naam stond. Normaliter hoor je juist een melding te krijgen of je het bestand wilt overschrijven.

Nog even geduld

De herziene oktober-update is nu klaar om naar alle Windows-gebruikers uitgerold te worden, hoewel het officiële startsein nog even op zich laat wachten. Dat oktober niet meer gehaald wordt, mag duidelijk zijn. Nog even geduld, dus.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>