Review: Urbanista New York

Op het gebied van koptelefoons is de naam Urbanista nog niet zo bekend, en eigenlijk is dat zonde. Het New York-model dat we hebben getest biedt namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Door de matzwarte afwerking straalt deze headset een minimalistische klasse uit. Het geheel sluit wel vrij nauw aan, waardoor hij bij brildragers wat kan knellen. Het geluid kenmerkt zich als lekker vol, met een flinke nadruk op de baspartij. Lage tonen worden behoorlijk stevig neergezet, wat betreft geluidsbeeld doet de headset ons dan ook veel denken aan modellen van Sony. De ruisonderdrukking doet zijn werk goed, omgevingsgeluid wordt gefilterd zonder de muziek hoorbaar te vervormen. Keurig dus. Voor de bediening zitten er enkele knoppen op de oorschelpen. Wat onhandig daaraan is dat nummers alleen over te slaan zijn door een van de knoppen een paar seconden lang ingedrukt te houden. Snel een paar nummers ‘skippen’ duurt daardoor langer dan we zouden willen.

Conclusie

Stijlvolle, goed geprijsde keuze voor basliefhebbers.

Adviesprijs: € 149,–

Voor meer informatie: https://www.urbanista.com/new-york-dark-clown-30278.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>