'Nokia werkt aan 3310 met 4G-ondersteuning'

Nokia lanceert vermoedelijk binnenkort een vernieuwde versie van de Nokia 3310, dit keer met ondersteuning voor 4G-netwerken.

Daarvoor zijn online aanwijzingen aangetroffen, meldt de site Nokiamob. Daarop zijn ook de eerste beelden van het toestel te zien, dat wat betreft uiterlijk gelijk is aan zijn voorganger. De Nokia 3310 zoals deze eerder in 2017 werd uitgebracht, kan alleen verbinding maken met 2G-netwerken. Daardoor kun je er niet mee internetten, maar dat was ook niet de bedoeling van het slechts 50 euro kostende toestel.

Lees ook: Onze Nokia 3310 review

WhatsApp op 3310

Dankzij 4G-ondersteuning zou je met de 3310 wel mobiel internet kunnen ontvangen. Interessant is daarnaast dat de telefoon zou draaien op een ander besturingssysteem, YunOS. Volgens de site Android Authority opent dat de deuren voor het installeren van bepaalde Android-apps. Gespeculeerd wordt dat op deze manier WhatsApp werkende te krijgen is op het nieuwe toestel.

Naar verwachting kondigt Nokia de verbeterde 3310 begin 2018 aan.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>