Review: iXpand Base

De iXpand Base is een dock waarmee u een iPhone of iPad kunt opladen en tegelijk kunt back-uppen. Dat kan handig zijn als uw toestel weinig opslagruimte heeft.

Doordat de iXpand Base al het werk ’s nachts kan doen tijdens het laden, hoeft u zich overdag geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Dit is ook het voordeel ten opzichte van back-ups naar iCloud. Als u daarvan gebruikmaakt, worden al uw apparaten met elkaar gesynchroniseerd. Op het moment dat u een foto van één apparaat verwijdert, wordt deze ook van de andere apparaten verwijderd. Met de iXpand Base kunt u uw iPhone vrij maken en de foto’s toch bewaren. Een nadeel is wel dat het niet mogelijk is om specifieke bestanden terug te zetten of te back-uppen; het is alles of niets. Overigens is het geheugenkaartje verwisselbaar. Koop dus de Base met de minste opslag en stop er zelf een groter kaartje in om geld te besparen.

Conclusie

Handige oplader met back-upfunctie voor iPhones met krappe interne opslag.

Adviesprijs: vanaf € 84,­–

Voor meer informatie: https://www.sandisk.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>