Crossplay tussen Xbox One en andere apparaten vanaf 13 september beschikbaar

Dat meldt Polygon. Om gebruik te maken van Xbox Play Anywhere is de Windows 10 Anniversary Update nodig op pc en de zomerupdate op Xbox One. In de Xbox Store zal een Play Anywhere-logo te zien zijn bij games die Play Anywhere ondersteunen.

Met Xbox Play Anywhere is het mogelijk om een game eenmalig aan te schaffen voor Xbox One of voor Windows 10 en deze gratis te ontvangen op het andere platform. Gemaakte progressie, DLC en achievements worden gedeeld tussen de platforms, waardoor het mogelijk is om tussen pc en Xbox One te wisselen tijdens het spelen.

In eerste instantie is er een beperkt aantal games, waaronder Gears of War 4Forza Horizon 3, en Halo Wars 2, dat Play Anywhere ondersteunt. Later moeten alle games die onder de vlag van Microsoft zelf uitgebracht worden Play Anywhere ondersteunen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>