HP toont nieuwe laptops en gebogen all-in-one

Dat heeft HP woensdag bekendgemaakt. Het geluid in alle nieuwe apparaten wordt verzorgd door Bang & Olufsen. 

De nieuwe Spectre X360 is uitgerust met snellere zesde Intel i5- en i7-processoren uit de nieuwste generatie. De grootst beschikbare ssd is nu 512 GB, waar dat eerder nog 256 GB was. Het apparaat van 13,3 inch is ook iets dunner geworden.

De laptop weegt 1,4 kilogram en is 15,9 millimeter dik. Het toestel gaat volgens HP zo’n 12 uur mee op een volle accu. De omklapbare laptop is nu ook beschikbaar in een combinatie van grijs- en koperkleur.

De HP Spectre X360 is naar verwachting vanaf oktober beschikbaar in Nederland voor prijzen vanaf 1.199 euro.

Spectre X360


X2

HP presenteerde daarnaast een hybride laptop: de Spectre X2. De hybride laptop kan worden losgekoppeld van het metalen toetsenbord, zodat hij als tablet fungeert en beschikt ook over een standaard.

De convertible beschikt over een 12 inch-scherm met een full hd-resolutie van 1920 bij 1280 pixels. Onder de motorkap zit een zesde generatie Intel Core M-processor.

De laptop inclusief toetsenbord weegt 1,22 kilogram, iets minder dan zijn voorganger. Exclusief toetsenbord weegt het apparaat 840 gram. De X2 is 13,15 millimeter dik, waarmee het volgens de fabrikant zelf het dunste 2-in-1-apparaat is.

Spectre X2

De laptop beschikt verder over twee usb type c-aansluitingen. De laptop wordt geleverd met usb 3.0-adapter en kan daarnaast worden geleverd met 4G-ondersteuning.

Het bijbehorende toetsenbord is 1,5 millimeter dik en bevat ook een touchpad. Er wordt ook een stylus meegeleverd.

De HP Spectre X2 is naar verwachting vanaf november beschikbaar in Nederland vanaf 999 euro.


Gebogen all-in-one

HP onthulde verder meerdere all-in-one-pc’s, waaronder een met gebogen scherm en een schermdiagonaal van 34 inch met een resolutie van 3440 bij 1440 pixels.

Het systeem beschikt over zes ingebouwde speakers. De computer is verder uitgerust met een Intel Realsense-3d-camera van Intel die in staat is om gezichten te herkennen.

De 34 inch-HP Envy All-in-one beschikt over een Nvidia GeForce 960A-videokaart, een 128 GB-ssd en 8 of 16 GB aan werkgeheugen.

Het apparaat is naar verwachting medio december beschikbaar in Nederland vanaf 2.799 euro


Envy-notebook

Naast de hybride en omklapbare laptops heeft HP ook zijn laptop vernieuwd. De HP Envy 13-notebook is met een dikte van 13 millimeter iets dunner geworden en weegt 1,27 kilo.

Envy 13

Verder is de behuizing volledig gemaakt van metaal en is het toetsenbord voorzien van verlichting, en beschikt het apparaat over een vingerafdrukscanner.

Consumenten kunnen kiezen uit een een zesde generatie i3-, i5- of i7-chip van Intel. Het 13,3-inch scherm wordt geleverd met een quad hd- of een full hd-resolutie

De 13 inch-Envy is naar verwachting halverwege oktober beschikbaar in Nederland vanaf 799 euro.


8 inch-tablet

HP komt verder met een kleine 8 inch-tablet, de Envy 8 Note. De kleine tablet komt opvallend genoeg met een afneembaar 10 inch-keyboard met trackpad, dat dus groter is dan de tablet zelf. 

De Envy 8 Note is beschikbaar vanaf 499 euro.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>