Review: Vogel's Floor Stand for Sonos Play:1

Vogel’s, bij velen wellicht bekend van de (muur)beugels voor tv’s, heeft een standaard voor de Play:1 in het assortiment. De kleurstelling ervan is geheel volgens het Sonos-design.

De standaard heeft boven en onder een witte strook, met in het midden zilver. In elkaar zetten is best nog een klusje. Zeker bij een kleine speaker als de Play:1 zou een slim kliksysteem voldoende moeten zijn, maar om de voet aan de standaard vast te maken, moet u eerst drie overdreven lange schroeven helemaal loshalen en die er uiteraard ook weer helemaal in draaien. Het geheel staat wel lekker stevig. In de houder voor de speaker is een uitsparing gemaakt voor de netwerkkabel, mocht u die willen gebruiken. Vogel’s levert een verlengsnoer voor het netsnoer mee, dat net als de netwerkkabel door de standaard geleid wordt. 

Conclusie

Stevige standaard, waarvan het monteren net iets te lang duurt.

Adviesprijs: € 35,–

Voor meer informatie: www.vogels.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>