Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een gescande afbeelding Document bewerken
Menig computergebruiker heeft gefrustreerd raken bij het werken met PDF-documenten . Terwijl ze zijn prachtig voor weergave doeleinden , ze niet de klus te klaren voor zover editing gaat . PDF-bestanden kunnen normaal gesproken niet worden bewerkt , en dit kan sommige gebruikers achter hun oren krabben verlaten . Gelukkig kan een snelle conversie naar TIFF-indeling en het gebruik van de Microsoft Office Document Imaging -programma in combinatie met Microsoft Word resulteren in een bewerkbaar gescande afbeelding document . Wat je nodig hebt
Computer
Scanner
Microsoft Office Document Imaging -apparatuur in Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen

Vermogen 1 op de scanner en toegang krijgen tot de scanner bed . Zorg ervoor dat uw afbeelding correct wordt gescand . Zorg ervoor dat de randen van het document worden soepel en nauwkeurig opgesteld op de scanner bed . Kopen van 2

Scan de afbeelding in zwart-wit . Scannen in kleur kan resulteren in een document dat fouten en leesbaarheid problemen heeft na het converteren naar een ander beeldformaat . Scannen in kleur kan ook resulteren in schaduwrijke tekst , die u wilt vermijden .
3

Sla de afbeelding op als een TIFF-bestand , in tegenstelling tot een PDF . Dit is nodig voor het openen van documenten in een extern programma later . Om het beeld te scannen , selecteert u de functie " Afbeelding ophalen " of druk op de speciale knop op uw specifieke scannereenheid . Terwijl het TIFF-bestand groot zal zijn , handhaaft de kwaliteit van het beeld en is het meest geschikt voor het bewerken .

Installeer Microsoft Office Document Imaging 4 . Om dit te doen , klikt u op de "Control Panel" op uw bureaublad , en klik vervolgens op " Programma's " en vervolgens " Programma's en onderdelen . " Klik met de rechtermuisknop op de Microsoft Word -versie die wordt weergegeven en selecteer vervolgens " Change". Selecteer " Onderdelen toevoegen of verwijderen . "
5

Navigeer door de nieuwe mogelijkheden . Klik op " Installatie-opties . " Klik vervolgens op de " + " teken , dat is in de buurt van Office-hulpprogramma . Selecteer de pijl door " Microsoft Office Document Imaging " en vervolgens " Uitvoeren vanaf mijn computer . "
6

Load Microsoft Office Document Imaging nu dat het wordt geïnstalleerd . Open uw gescande TIFF- bestand in dit programma . Deze belasting kan worden uitgevoerd vanaf het menu " File " ( de ronde Windows knop bovenaan links in Word 2007 ) en door te bladeren op uw computer naar de naam van uw TIFF-bestand .
7

Hit " Ctrl + A " op je toetsenbord , gevolgd door ' Ctrl + C. " Dit zal het hele document te selecteren en te kopiëren .

Load Microsoft Word 8 . Open een leeg document in het menu bestand . Vervolgens sloeg "Ctrl + V " om de inhoud van uw beeldbestand plakken . Bewerken als je wilt , en sla uw nieuwe document . U kunt schrijven naar een gescande afbeelding document die anders niet toegankelijk zijn in de toekomst met behulp van de tandem van Microsoft Office Document Imaging en Microsoft Word , zolang het document komt opgeslagen in het TIFF-formaat .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe om tekst te vervangen in W…
·Hoe om te zien de Heerser in e…
·Hoe een bestand dat werd geslo…
·Hoe te Fonts In WinWord 
·Hoe te Documenten Verwijder ui…
·Hoe een DWG -bestand invoegen …
·Wat is de Microsoft Office Ent…
·Hoe te werken met plaatsaandui…
·Hoe te Invoice sjablonen creë…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een transparante overlay in …
·OpenOffice en Paperclips 
·Hoe te branden naar een Photo Story DVD …
·Microsoft Power Point 2007 Gebruik 
·Hoe te bellen van een reguliere telefoon…
·Hoe te Volume verminderen in een Track i…
·Hoe je toegang tot games voorkomen in Gr…
·Hoe te Connect Adobe Photoshop op een pr…
·De Doelstellingen van PowerPoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com