Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Word 2007 gebruiken
Bij het upgraden naar Word 2007 uit een eerdere versie van Microsoft Word , een van de eerste dingen die je zal opvallen is dat het tekstverwerkingsprogramma heeft een hele nieuwe look . In plaats van het drop-down menu van een horizontale menubalk , Word 2007 maakt gebruik van een lint met tabbladen menusysteem . Commando's en gereedschappen zijn beter zichtbaar en toegankelijk zijn voor de gebruiker . Instructies
1

Klik op de " Office-knop " gelegen in de linker bovenhoek van het scherm om het menu te maken, openen , opslaan, afdrukken of een bestand te publiceren , of te bewerken Word -opties te openen . Het " Office-knop " is een ronde knop gegraveerd met de Microsoft Office is oranje , blauw , groen en gouden logo . Kopen van 2

Open een lint door te klikken op het bijbehorende tabblad . Linten zijn huis , Insert , Page Layout , Referenties , Mailing , recensie , en View . Als u programma's zoals Adobe Acrobat hebt toegevoegd , kan meer tabs verschijnen aan de rechterkant .
3

Kies lettertypes , stijlen en paragraaf opmaak met behulp van het lint onder het tabblad "Home " . < Br >

Add pagina's 4 , tabellen , illustraties , koppelingen , headers , bezinksel , teksten en symbolen door te klikken op het tabblad "Invoegen " en met behulp van de commando's van het lint Invoegen.
5

Stel marges , kolommen , regeleinden en pagina- oriëntatie , streepjes en spatiëring aan te passen , en kies thema's met behulp van de " page Layout " ribbon
6

Voeg een inhoudsopgave , voetnoten , citaten , bibliografie . , bijschriften , index of bronvermelding door de toegang tot de " References " ribbon .

Process mail 7 samen te voegen en te creëren enveloppen en etiketten op het " Mailing " ribbon .
8

spelling controleren , toegang tot de thesaurus en gebruik commentaren , tracking, veranderingen , vergelijken en te beschermen functies op de " beoordeling" lint .
9

Stel in hoe het document wordt bekeken op het scherm door het toevoegen van rasters en linialen of door het in-en uitzoomen en het herschikken van de ramen in de " View " ribbon .
10

Bekijk alle software downloads die je hebt toegevoegd aan het programma door te klikken op het tabblad rechts van " View , " die kunnen worden geëtiketteerd " add- in . "Bijvoorbeeld , wanneer u software toevoegen aan een PDF- bestand te maken , zijn icoon kan in dit lint verschijnen .
11

Klik op een foto of afbeelding voor toegang tot het tabblad " Hulpmiddelen voor afbeeldingen " . De tab om dit lint is verborgen totdat u op een afbeelding klikt . Er is ook een tabblad " Tekst Box Tools" die verborgen blijft totdat u op een tekstvak in het document . Zodra het tabblad verschijnt , klik erop om toegang te krijgen tot het lint.
12

Pas uw "Quick Access Toolbar " gelegen aan het directe recht van de Office-knop . Pictogrammen voor opdrachten die u vaak gebruikt kan worden toegevoegd aan de werkbalk voor snelle toegang . Klik op het naar beneden wijzende pijltje rechts van de werkbalk om het optiemenu te openen . Voorkomende commando's zijn nieuw , openen , opslaan , e - mail , afdrukken , afdrukvoorbeeld , spelling , grammatica , ongedaan maken en opnieuw . Controleer de pictogrammen die u wilt opnemen in de " werkbalk Snelle toegang. "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je Office Word verkrijgen …
·Wat is een proportioneel lette…
·Hoe te notuleren Invoegen 
·Hoe de hoogte van een voetteks…
·Hoe te verwijderen Contouren r…
·Hoe Page Numbers formaat met L…
·Hoe je speciale tekens in Open…
·Hoe te Woorden Flip Upside Dow…
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een JPG- afbeelding die gaat…
·Hoe kan ik Excel Auto Fill Options Veran…
·Hoe naar Type in Word In plaats van Word…
·Hoe je foto's invoegen in InDesign geava…
·Tips voor Microsoft Project 2007 
·Hoe te Sync Met Digital Performer 
·Hoe te Aanpassen en Voeg een Commentaar 
·Hoe om bestanden te verwijderen uit de i…
·Hoe je Animation draaien in PowerPoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com