Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak en print uw eigen Naambordjes
Naam badges zijn vaak nodig wanneer grote groepen mensen samenkomen . Als u van plan bent een familiereünie of moet het opzetten van een educatieve training seminar , bijvoorbeeld , naambadges zijn een effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw gasten mensen bij hun naam kunnen aanpakken - en vergeet ze . Met behulp van een tekstverwerkingsprogramma om uw eigen naam badges te maken en af ​​te drukken kunt u het ontwerp als dat nodig is , zonder iemand te betalen om het te doen . Wat je nodig hebt
Tekstverwerking applicatie Mijn Naam badge labels Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een tekstverwerkingsprogramma , zoals Microsoft Word of Corel WordPerfect , en maak een nieuw bestand . Nieuwe documenten worden gewoonlijk gegenereerd door te klikken op een optie als " New " onder de hoofdwerkbalk menu . Kopen van 2

Lanceer een naambadge sjabloon door het lokaliseren van de " Labels "-functie op de werkbalk . In Word , wordt deze optie vinden als "Etiketten , " " Enveloppen en etiketten " of " Brieven en verzendlijsten > Enveloppen en etiketten " onder het menu " Extra " . In WordPerfect , kan deze keuze te vinden onder de " Format " rubriek . Volgen dat door het plaatsen van een "Opties " of " Labels " lijst , zodat u een passend etiket dat is ontworpen voor naambadges kiezen . Bijvoorbeeld , Word heeft een Avery " 5362 - Naambordje " optie die goed werkt voor dit project . Avery etiketten zijn een standaard in tekstverwerkingsprogramma's zoals Word , maar er zijn vele andere label merken om uit te kiezen .
3

Geef een naam op elke badge door dubbel te klikken en /of direct te typen in de ruimte voorzien . Als alternatief , plaatst u een " tekstvak " en klik in het vak om de tekst te plaatsen precies waar u het wilt . Kijk voor deze functie onder het menu " Invoegen" .
4

Format de grootte , lettertype , kleur en stijl van de naam tekst . Ten eerste , klik en sleep met uw muis over de tekst om deze te markeren en in Word of WordPerfect , klik op de optie "Lettertype " onder de "Formaat" drop- down menu om uw keuzes te selecteren . Verder, als met behulp van Word 2004 voor Mac , kunt u ook kiezen voor de " Opmaakpalet " onder het menu " View " .
5

Druk uw naam badges . Volg de aanwijzingen op de naambadge label pakket en door het uitvoeren van een testprocedure . Test een stuk papier om ervoor te zorgen dat u weet hoe u de etiketten goed geladen door het markeren van een "X " op een blanco vel printerpapier . Plaats de zijde van het papier met de " X"- zijde naar beneden in de lade van de printer en het afdrukken van uw document te zien of de gegevens afgedrukt op de zijde gemarkeerd met het "X. " Als dat zo is , dan weet je dat je kunt veilig de positie van uw label bedrukte kant naar beneden en print de naambadges . Anders , flip het label laken over om ervoor te zorgen dat de namen correct worden afgedrukt op de etiketten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een document in Wor…
·Hoe maak Wordpad dubbele regel…
·Wat is de Project Gallery op e…
·Hoe je Typ op de andere zijde …
·Hoe je verschillende marges wo…
·Hoe Word- display maken Two Wi…
·Hoe maak je een gegevenstabel …
·Hoe je Favorieten Maak in Word…
·Hoe een File Type Verander naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Cliënten Vergoeding in Quickbook…
·Hoe maak je een Slideshow for Facebook v…
·Hoe te verbinden Skype naar een FiOS Rou…
·Hoe je Acrobat Reader Documenten Unlock 
·Hoe te Samenvoegen Spreadsheets 
·How Do You Zet uw werkbalken in Word 200…
·Het belang van Software Testing 
·Wat is een MP4A bestand? 
·Hoe te MySpace video te converteren naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com