Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Numbers Put Verticaal in Word-documenten
Als u een opsomming van een aantal items , namen of termen in een Word-document , kan het nuttig zijn om elke vermelding genummerd . Microsoft Word biedt een ingebouwde nummering functie waarmee u nummers verticaal langs de linkerrand van de pagina zetten in het document . Als u getallen verticaal voegen in het midden of de rechterkant van een pagina , hoewel, met behulp van een tabel kan een betere optie zijn . Leer hoe je elke optie in dienst en kies degene die het beste past bij uw doeleinden . Wat je nodig hebt
Word 2003 , 2007 of 2010
Toon Meer Aanwijzingen
Maak een genummerde lijst

Klik binnenkant van het Word-document 1 waar u wilt zet een verticale lijst met nummers . kopen van 2

Klik op de " Nummering " knop op de " Standard" werkbalk in Word 2003 . In Word 2007 of Word 2010 , gaat u naar het tabblad "Home " en klik op " Nummering " in de groep " Paragraaf " . U kunt ook op ' Ctrl + Alt + L "om een genummerde lijst te beginnen . Het nummer " 1 " zal verschijnen op de pagina .
3

Selecteer de genummerde lijst te beginnen. Ga naar het menu "Format " in Word 2003 en klik op " Opsommingstekens en nummering . " Ga naar het tabblad " Genummerde " en klik op " aanpassen . " In Word 2007 of 2010 , klik op de pijl naast het " ; . Nummering "knop en selecteer " Nieuwe definiëren Nummering Format "
4

Voer " 1 " zonder decimaal of haakjes in het " vak Getalnotatie " . Enter "Rechts" in het vak " Alignment " en klik op "OK " om een verticale lijst met nummers te maken zonder leestekens die lijnt door de rechterrand van de nummers op de linkerrand van de pagina .
< Br >

Place 5 uw cursor achter het nummer " 1 . " Druk op de " spatiebalk " en druk op de " Enter " -toets om naar de volgende regel en voer een " 2 . " Herhalen , toe te voegen zoveel nummers als u nodig heeft .
Maak een Genummerde tafel
6

een tabel invoegen in uw Word-document . In Word 2003 , gaat u naar het menu " Tabel " , wijs " Invoegen " en selecteer " Table . " In Word 2007 of 2010 , gaat u naar het tabblad "Invoegen " , klik op " Tafel " en klik op " Tabel invoegen . " de " Tabel invoegen " dialoogvenster geopend .
7

Voer " 1 " in het " Aantal kolommen " doos . In het vak " Aantal rijen " , typt u het laatste nummer dat u wilt verticaal op het document gezet . Verander het vak " Vaste kolombreedte " naar " 0.5 " en klik op "OK . "
8

Selecteer de tabel met je muis . Klik op de " Nummering " knop op de " Standard" werkbalk in Word 2003 . In Word 2007 of Word 2010 , gaat u naar het tabblad "Home " en klik op " Nummering " in de groep " Paragraaf " .
9

Ga naar het menu "Format " in Word 2003 en klik op " Opsommingstekens en nummering . " Ga naar het tabblad " Genummerde " en klik op " aanpassen . " In Word 2007 of 2010 , klik op de pijl naast het " Nummering " knop en selecteer " Nieuwe definiëren nummering Format . " Enter " 1 " zonder decimaal of haakjes in de" getalnotatie " box .
10

rechtermuisknop op de tabel en selecteer " Randen en arcering . " Op het tabblad " Randen " onder " instellen , " op " Geen" en klik op " OK . "
11

Klik op de " Center Alignment " knop op de " formatteren " , werkbalk in Word 2003 of in de " Paragraaf " groep van het tabblad "Home " in Word 2007 of 2010 te midden van de verticale lijst met nummers op de pagina , of de "Right Alignment " knop om ze op de juiste zijkant van de pagina . U kunt ook de tafel waar je maar wilt het op het document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Inhoud van Word-documenten…
·Hoe u met Visual Basic gebruik…
·Times New Roman Features 
·Hoe te Carriage Returns Vervan…
·Hoe te normal.dot vervangen in…
·Hoe te Enveloppen maken in Wor…
·Hoe te openen een . Odt docume…
·Hoe te Tabs instellen 
·Hoe kan ik een overschreven Te…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je reservekopieën opslaan op schijf…
·Hoe System State Backup Exec Restore 
·Hoe PowerPoint zetten op DVD met PowerPo…
·Hoe je ISO -bestanden branden op DVD fil…
·Hoe maak je een waterval grafiek Build 
·Hoe maak je een Twisty Tag in amimation …
·Hoe de taal in KM Player Verander 
·Waarom Gebruik een Antivirus-programma? 
·Hoe maak je een Head Cut in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com