Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Office 2007 wijzigen naar kijken als Office 2003
Met de release van Microsoft Office 2007 , lange tijd gebruikers van Office-suites van Microsoft heb een verrassing . Weg waren de vertrouwde menu's die een hoofdbestanddeel van het product was geweest ( en een standaard in de software -industrie ) al jaren . Microsoft verving zijn menu's met linten , een compleet nieuw concept in software- user -interface . Deze linten werden beloofd om logisch te organiseren --- en ze zijn zo logisch ingedeeld dat er geen manier om ze aan te passen zonder uitgebreide programmeerkennis . Veel gebruikers vonden de nieuwe look , maar er waren zo veel mensen die veracht de verandering . Met behulp van een aantal gespecialiseerde software , is het nu mogelijk om uw Office 2007 -toepassingen terug naar het uiterlijk van Office 2003 te wijzigen . Wat je
Elke een van de volgende producten nodig :
Ribbon Customizer of
Classic Menu for Office 2007 of
UBitMenu
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer een van de software programma's . Ze kunnen alle Microsoft Office- linten stijl om te zetten in de klassieke stijl menu . De drie programma's zijn zeer vergelijkbaar , met enkele verschillen . Ubit zal alleen werken met Excel en Word . Ubit plaatst de klassieke menu in de linten als een optie , zodat u gewoon op het juiste lint om over te schakelen naar het klassieke menu look van 2003 . Classic Menu for Office 2007 is beschikbaar als een pakket , met alle Office 2007 opgenomen producten , of als individuele programma's . Ribbon Customizer geïnstalleerd als een tab en maakt meer voorbeeld , naast het menu klassieke 2003 . Alle producten zijn relatief duur. Kopen van 2

Installeer de software van uw keuze . Aangezien alle van de programma's zal Office 2007 eruit te laten zien als Office 2003 , gebruik maken van uw budget en de mogelijkheden bieden elk als uw gids . Ribbon Customizer heeft een gratis versie , en omdat het ook andere manieren om je lint aan te passen , kunt u de voorkeur het. De gratis versie geeft u geen toegang tot alle van de aangepaste lint schema's , maar je kunt het gebruiken om uw Office 2007 omzetten in Office 2003 .
3

Kies Classic Menu for Office 2007 als u alleen wilt een van de producten in Office aan te passen . De volledige Office -versie is rond de $ 30,00 ( vanaf februari 2010) , maar u kunt de afzonderlijke Office -programma's te kopen voor de helft van de kosten .

Open Microsoft Office of een van de programma's afzonderlijk 4 . U krijgt een extra lint dat uw aangepaste klassieke menu 2003 zal beschikken over zien . Selecteer het menu klassieke 2003 en de Office 2007 -producten zal er nu uitzien als de klassieke versie . De kenmerken van 2007 intact blijven . Het klassieke menu lint kenmerkt een one -click optie om terug te keren naar de Office 2007 blik op elk moment.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te voegen een pagina numme…
·Windows : Hoe een Copyright Ka…
·Hoe Word 97 Word Art Installee…
·Hoe maak je een verkoopfactuur…
·Hoe een Transparantie Met Offi…
·Hoe te Kolommen in Word Schake…
·Hoe je Office 2008 software ve…
·Wat voor soort bestand is WPS …
·Hoe kan ik een Outline in Word…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een query bijwerken met een …
·Hoe je Zip bestanden uitpakken in Java 
·Hoe te wijzigen kolom Grootte in OneNote…
·Hoe maak je een Scatter Plot in Excel 20…
·Hoe maak je een PC Angel File Backup Rec…
·U kunt branden Foto's op een DVD + R sch…
·Hoe te installeren Mbox 
·Wat doet een afwachting Message in Skype…
·Het wijzigen van de kolom Naam in Oracle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com