Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een CV maken voor Free
Een curriculum vitae (CV ) , ook wel bekend als een CV , is Latijn voor ' levensloop . " Je zet je diploma , carrière geschiedenis en andere belangrijke persoonlijke gegevens in. U gebruik maken van een CV bij sollicitaties en andere posities die een samenvatting van je ervaring nodig . Wezen , een CV is gewoon een getypt document met de relevante informatie , maar bepaalde opmaak wordt verwacht voor het gemak van het lezen en esthetiek . De meeste tekstverwerkings- applicaties hebben vooraf ingestelde CV wizards of sjablonen die u kunt volgen . De standaard tekstverwerker , Microsoft Word , heeft vele templates te volgen . Instructies

Open Microsoft Word 1 en klik op " File " en vervolgens " Project Gallery " of " Nieuw van sjabloon " ( afhankelijk van de uitvoering) . Klik op ' CV's ' te laten zien van de ingebouwde sjablonen . Kopen van 2

Kies een sjabloon . Elke sjabloon is iets anders , en je kunt een voorvertoning van een ieder te zien voordat u kiest . Zodra u tevreden bent met uw keuze , dubbelklikt u erop om te openen .
3

bewerken elk veld binnenkant van de harde beugels . Wijzig bijvoorbeeld " [ Straat en huisnummer ] " en " [ Stad ]" met uw bijbehorende adres .
4

Bewerk de velden die volgen . Je mag niet willen alle secties bevatten , dus verwijderen indien nodig . De belangrijkste velden zijn " ervaring" en "Onderwijs . "
5

Bewerk de sectie " Experience " zodat het veld ' [ Insert Data ] " toont de jaren die u besteed in die rol . Verander de titel aangemoedigd tekst om de naam van uw werkgever . In de kogel - puntige delen , voert u uw belangrijkste vaardigheden , verantwoordelijkheden en alle andere informatie die uw vaardigheden en talent toont . Het idee van deze sectie is om jezelf te promoten en te overtuigen van de potentiële werkgever dat u het meest geschikt zijn voor de job , dus laat uw meest uiteenlopende vaardigheden en korte voorbeelden van hoe je ze gebruikt . Doe dit voor elke opdracht die je hebt gehad , dat is om de job waarvoor je solliciteert relevant .
6

Bewerk de rubriek "Onderwijs " . Net als bij de sectie " Experience " , zal je nodig hebt om in data , de naam van de universiteit, hogeschool en andere scholen ging je naar ; . En graden je verdiende
7

Bewerk het " Skills " sectie om andere vaardigheden die je hebt die niet reeds zijn behandeld in het deel " Experience " te tonen . Vergeet niet dat je probeert om jezelf te promoten zo goed mogelijk , zodat onder meer alles wat je maar kunt bedenken , het geven van voorbeelden waar nodig van je vaardigheden en talenten .
8

Bewerk de " Personal " of " Doelstelling " secties . Het is aan jou hoe je het invullen van deze secties . Afhankelijk van de baan , zou de potentiële werkgever nodig hebt om bepaalde attributen of hobby's je hebt leren kennen. Maak jezelf klinkt interessant , zodat je niet helemaal academische of werk - gericht lijken . Een werkgever is op zoek naar een goed afgeronde karakter .
9

Print uw CV en nagelezen de hard copy . De presentatie is belangrijk , en het is goed om te zien hoe het eruit ziet op papier voordat u veel kopieën aan om werkgevers te verzenden te drukken. Controleren op spelling, interpunctie en grammaticale fouten , afwijkingen ; . Of contrasterende lettertypen

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe het ontwerpen van mijn eig…
·In Word 2007 , How Do You Stel…
·Hoe maak je Flowcharts in een …
·Hoe je twee Word-documenten Fi…
·Hoe je Office 2003 Student & T…
·Hoe maak je een Screen Shot in…
·Hoe te Alt Tags invoegen in Wo…
·Hoe maak je een rechthoek rond…
·Hoe om te zien het volledige p…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een database met Backup Exec …
·Hoe de drop-down box gebruiken in Excel 
·Hoe je foto's naar de Volledig scherm in…
·Hoe een PDF Create Fill - in formulier 
·Wat zijn de voordelen van PDF -bestanden…
·Hoe maak je een back- patch voor PS3 Com…
·Technology Impact op scholen 
·Hoe naar Macromedia Flash Player 7 besta…
·Hoe maak je een screensaver Stop Tijdens…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com