Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe de secties van een Word- document beveiligen
Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma van Microsoft waarmee u documenten maken en bewerken . Microsoft Word wordt geleverd met een overvloed aan functies , met inbegrip van beveiligingsfuncties die u toelaten om een wachtwoord beveiligen delen van uw documenten . Misschien wilt u een wachtwoord van uw document te beschermen als het document is alleen bedoeld voor bepaalde mensen of als er persoonlijke en prive-informatie in het document . Beschermen van delen van uw Word-document is net zo eenvoudig als het klikken op een paar knoppen . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Klik op de " Tools" knop . Klik op " Opties " en klik op het tabblad "Security" , indien u gebruik maakt van Word 2000 , 2002 of 2003 . Open het Microsoft Word- document dat u wilt beveiligen en klik op de " Microsoft Office-knop " als u Word 2007 of 2010 . Klik op "Opslaan als . " Klik op "Extra" en klik op " Algemene opties . " Kopen van 2

Voer een gewenst wachtwoord naast " Wachtwoord voor openen , " als u wenst te maken het hele document beveiligd met een wachtwoord . Voer een wachtwoord in naast "Wachtwoord wijzigen , " als u het document beschermd tegen alle wijzigingen aan te brengen . Klik op "OK . "
3

Klik op de " Tools" knop en selecteer "Protect Document ' als u bepaalde delen van uw document te beschermen tegen wijzigingen en worden met behulp van woord 2000 , 2002 of 2003 . Klik op "Review " en klik op " Document beveiligen " in de groep " Protect " als u Word 2007 of 2010 . Klik op het selectievakje naast " Formatteren beperkingen " om het formatteren te beperken tot een bepaalde set van stijlen . Klik op de "Instellingen " onder " Formatteren Beperkingen " en kiezen welke stijlen aanvaardbaar zijn in het document . Klik op "OK . "
4

Klik op het selectievakje naast " Sta alleen bewerkingen van dit type in dit document " om wijzigingen in bepaalde delen van het document te beperken . Klik op de pijl-omlaag onder " Editing beperkingen " houden om een ​​lijst met opties , zoals " Bijgehouden wijzigingen , " " Alleen lezen ", " Commentaar" en " Formulieren invullen . " Selecteer een optie om wijzigingen in die sectie te beperken . Selecteer bijvoorbeeld " Formulieren invullen " als u voor de lezers van uw document formulieren in te vullen , maar hebben geen andere wijziging toegang tot uw document .
5

Klik op " OK . " Klik op de " File " menu-knop . Klik op 'Opslaan'. Voer de naam van het document en klik op "Opslaan " om het document op te slaan met de geselecteerde beveiligingsfuncties .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Adresetiketten With My …
·Hoe de marges aanpassen in Afd…
·Hoe de Tekstverwerker Stop uit…
·Hoe kan ik een Ebook Cover Toe…
·Hoe te Opmaak kopiëren gebrui…
·Hoe maak je een docx- document…
·Problemen met Zoeken en vervan…
·Hoe maak je een beschadigde Wo…
·Hoe kan ik een document in Ope…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Unregister /Verwijder Adobe Creat…
·Hoe om WMV- bestanden af ​​te spelen 
·Hoe te Trim Uit een pagina Naam van een …
·Hoe meer Volume Get Out van Vocal Opname…
·Hoe de SA wachtwoord in FRX Verander 
·Hoe te tinmijnen in WoW 
·Hoe te tabelcellen samenvoegen in Micros…
·Hoe controleert de Extensie in PHP 
·Hoe te herstellen RILOE Fout 10061 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com