Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een verwijderd teken Herstel
Als u Microsoft Word en het typen van een lange lijst van numerieke of alfabetische gegevens , is het zeer onwaarschijnlijk dat u elk individueel karakter herinneren . Vooral met random of verwante tekst , zou je geheugen niet in staat zijn om de hiaten op te vullen als u per ongeluk een cijfer of letter te wissen . Gelukkig kunt u onmiddellijk ongedaan maken van een verwijderde karakter met de opdracht Ongedaan maken of sneltoets , en als je wilt om meerdere tekens te herstellen kunt u een eerdere versie van de Word- tekst te herstellen . Instructies
Met de opdracht Ongedaan maken
1

Zorg ervoor dat u niets anders te doen als je eenmaal de "Delete" toets hebt gedrukt . De opdracht Ongedaan maken werkt op een lineaire manier ( dat wil zeggen , enkelvoud alleen acties ) en zal niet in staat zijn om een verwijderde teken herstellen als u doorgaat met iets anders te schrijven . Ook ervoor zorgen dat u niet uitvoeren van alle andere opdrachten , zoals het invoegen tabellen , verwijderen meer letters of markeren /kleuren teksten . Kopen van 2

Houd de toets " Ctrl " en druk op " Z " om dwingen de opdracht Ongedaan maken . Druk op de toetsen na het verwijderen van een karakter en zal je zien dat personage terugkeer . Ook het herstel hele zinnen , alinea's en pagina's tekst met behulp van de opdracht Ongedaan maken .
3

Herstel verwijderde karakters met behulp van de " Undo " knop ook. Zoek de " Undo" knop op de Microsoft Word-werkbalk aan de bovenkant van het scherm , op de knop wordt vertegenwoordigd door een looping pijl die naar links wijst . Klik erop om een verwijderde karakter te herstellen .
Het herstellen van een vorige versie van de tekst
4

Open een nieuw Microsoft Word-document . Klik op de " Tools" -optie op de werkbalk commando en selecteer de optie Opties . Klik op het tabblad Algemeen en ervoor te zorgen dat de " Conversie bevestigen bij openen " vakje is aangevinkt . Dit garandeert dat wanneer u een document met veel ontbrekende tekens heropenen , kunt u een oudere versie van de pagina te vinden met die exacte verloren karakters op .
5

Open het bestand met de ontbrekende letters . Word automatisch vragen om een converter te gebruiken op de documenten te selecteren , kies de " Recover Tekst uit een bestand " -optie en druk op de knop " OK " . Het document moet openen.

Kijk 6 aan de tekst . Hoewel de pagina waarschijnlijk verschijnen gecodificeerd en onleesbaar , er zijn eigenlijk uittreksels van je vorige tekst ingebed binnen. Scroll naar beneden het document totdat u het gedeelte van de tekst of getallen je werkt met merken. Kopieer de karakters en ze herstellen door ze in uw huidige document plakken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik Steek een kogel tus…
·Hoe maak je een papieren Sidew…
·Hoe te Statistieken Erase op e…
·MS Office 2003 Tutorial 
·Het verschil tussen Open Offic…
·Hoe je rechtstreeks afdrukken …
·Hoe teken ik een organigram ? 
·Wat is voor het dialoogvenster…
·Hoe kan ik zoeken en vervangen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Tapes Transfer naar mijn iTouch 
·Hoe maak je een song bijsnijden op Audac…
·Hoe kan ik een back-up batterij Kies 
·Hoe kan ik een Trojan virus te verwijder…
·Hoe maak je een schijf met Nero Smart Bu…
·Hoe maak je een CD Cover design met een …
·Het verschil tussen DTP & Tekstverwerkin…
·Hoe kan ik een gecomprimeerde WAV-bestan…
·Hoe maak je een voertuig te besturen op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com