Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een grafiek in Word
Microsoft Word kunt u grafieken te maken op dezelfde manier als in Excel spreadsheet programma van de Suite , zonder ooit te hebben om Excel te openen creëren . Met een paar klikken , voegt grafieken om een ​​back- up van uw gegevens of maak een hele Word-document van de grafieken alleen. Instructies

Open Microsoft Word 1 . Om een ​​diagram op een spannende Word-document toe te voegen , klikt u op het tabblad "Bestand " , klik op "Open " en blader naar het document . Dubbelklik erop en het opent in een nieuw Word- venster . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm . Klik op de ' Grafiek ' knop in het midden van het lint /werkbalk om het venster " Insert Chart" te openen .

Blader 3 door de diagramtypen , zoals cirkeldiagrammen , lijn grafieken en bar charts . Klik op de knop "OK " . Binnen enkele ogenblikken , een pop - up Excel spreadsheet wordt geopend , met placeholder grafiek gegevens .

Klik 4 in de titel van de grafiek , die standaard op ' Sales ', in cel B1 . Typ direct over het met de naam van uw grafiek , zoals ' Hours '. Voor een niet nader genoemde grafiek , klikt u in de cel en de placeholder titel wilt wissen .

Klik 5 in kolom A's grafiek headers , die standaard in " 1 Qtr " door " 4 Qtr . " Rechtstreeks in de cellen , zoals de A2 , om nieuwe headers te geven , zoals " Rekeningen " of " Klusjes . "
6

Klik op de tijdelijke aanduiding getallen in kolom B , te vervangen door uw eigen . Dit zal dienen als het meetpunt voor de grafiek , zoals de grootte van de taart geknutseld in een cirkeldiagram .
7

Klik op de rode " X " in de hoek van het Excel-venster om het te sluiten Excel-spreadsheet en terugkeer naar Word , met uw grafiek bijgewerkt met alle van de veranderingen .
8

Verander elke kleur van de kaart , die Word automatisch vult , door te klikken op de kaart en zweven uw cursor over de opties in het " Stijlen Grafiek " van het lint /werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Committeren aan een kleurverandering door te klikken op de kleurgroep .
9

Klik op het tabblad "Bestand" , klik op "Opslaan als" en typ een nieuwe naam voor het Word-document als u een bestaande geopend . Noem het bestand als u een nieuw gemaakt en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Tabbladen toevoegen aan…
·How to Get Rid van de grafiek …
·Hoe je kunnen meerdere gebruik…
·Definitie van Vertical Alignme…
·Hoe maak je een opdrachtprompt…
·Hoe te Paragraaf Marks elimine…
·Hoe te converteren naar Adobe …
·Hoe Word 2007 Turn Into Word 2…
·Hoe Word Art Flip 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat Is Microsoft XPS Doc Writer ? 
·Hoe de Broken Glass Effect maken in Illu…
·Hoe maak je een Wanted Poster in Illustr…
·Hoe je ongewenste websites verwijderen v…
·Hoe om gegevens van een PDF naar Excel d…
·Hoe een ODS converteren naar een XLS 
·Hoe maak je een DOCX 
·Hoe om bestanden tussen een Mac en een U…
·Hoe kan ik FLV converteren naar SWF Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com