Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word 2007 Activiteiten voor leraren
Microsoft Word , de tekstverwerker die bij de Microsoft Office suite , kan een ideale keuze voor tekstdocumenten zoals rapporten en voorstellen zijn , maar zelfs jonge kinderen zal de voordelen van het programma te vinden . Word 2007 biedt een schat aan middelen voor het leren van activiteiten zonder zakelijke of gevorderde ervaring vereist . Integratie van Word 2007 in de klas geeft leraren een bron die al kunnen worden op hun computers en men snel van toepassing zijn op de meeste beginnende leerlingen zelfs. Picture Perfect

Microsoft Word
2007 kan " word " in zijn naam hebben , maar de software wordt geleverd met een in- programma bibliotheek van stock illustraties die leraren handig voor woordenschat en spelling activiteiten kunnen vinden . Beschikbaar vanaf gereedschap van Word "Clip Art " , heb je een doorzoekbare database van kindvriendelijke beelden, zoals honden , katten , huizen , ballonnen , bloemen , etenswaren en mensen binnen handbereik . Om een spelling of foto - identificatie -test maken , leraren zoeken naar een woord , term of zin en blader door Word resulterende graphics . Voeg een foto aan een Word-document en maakt flash- kaarten voor kinderen om te roepen reacties of de samenstelling van een aantal foto's op een pagina voor een woordenschat -test.
Groeien Spelletjes

Terwijl " snugger " activiteiten, zoals kruiswoordpuzzels en woordonderzoeken lijkt misschien manieren voor volwassenen om de tijd te doden , kunnen docenten gebruik maken van Microsoft Word om deze spellen te vertalen naar kid niveau . Ongeacht het onderwerp , zoals geschiedenis of wetenschap , quick -tabel schepper hulpmiddel Word biedt een manier om letters te typen in dozen en maak woordspelletjes . Voor de kleinste leerlingen , profiteren van het lettertype van Word om brieven grote , gemakkelijk te lezen en makkelijk te omcirkelen op de pagina te maken . Oudere , meer ervaren studenten kunnen genieten van het oplossen van kruiswoordraadsels met aanwijzingen over hun nieuwste leesopdrachten . Word 2007 kan doorgaans worden gezien als een manier om tekst te typen op een pagina , maar er is geen regel die de tekst moet komen in zinnen of paragraaf formaat . Blokken van verborgen woorden en puzzels kunnen helpen het leerproces te stimuleren .
Opmerkelijk Nieuws

Krijg studenten die betrokken zijn bij hun scholen en geef ze een smaak voor de snelle hectische wereld van de actualiteit door het toewijzen van een school nieuwsbrief project . Omdat Word 2007 wordt standaard geleverd met een lei van vooraf ontworpen sjablonen voor nieuwsbrieven , zullen de studenten niet verzanden in proberen te leren hoe het opzetten van de nieuwsbrief indeling , pagina's en design . In plaats daarvan , ze zijn in staat om artikelen over onderwerpen die ze bestuderen schrijven , interviewen elkaar en ruiken " breaking news " op de speelplaats . Word behandelt ook beelden, zoals foto's en schetsen met een snelle import proces , dus ontluikende fotografen en kunstenaars in de klas kunnen zien dat hun werk neergezet in de nieuwsbrief met slechts een paar klikken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te verwijderen Proeflezen …
·Hoe te Exponenten Typ in een W…
·Hoe te Fonts insluiten met Mac…
·Hoe de instelling van de verti…
·Hoe corrupt Word-documenten op…
·Hoe de Word 97-2003 document U…
·Hoe maak je een WordPro docume…
·Hoe te Latere Lines in een Out…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe om te gaan met een PDF Exploit 
·Hoe een backup van een C - Drive 
·Hoe gegevens in een Excel -werkblad tab 
·Hoe link naar tekst in InDesign 
·Hoe te Roller Coaster Tycoon Win 
·Hoe Word- documenten Combineer & Maintai…
·Hoe maak je een Type 1 Font File voor Mi…
·Pijlen toevoegen in InDesign 
·Hoe kan ik een eindnoot Separator in MS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com