Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik meerdere foto's afdrukken op een pagina
Of je moet uitstappen drukt u een grafiek om een klant te tonen of je bent gewoon printen van foto's van uw digitale camera , uw eigen printer maakt het in een handomdraai om beelden af te drukken . Je zal niet altijd willen een full - page foto in alle omstandigheden af te drukken , echter. In veel gevallen , bijvoorbeeld als u wilt pasfotoformaat foto afdrukt, moet u meerdere foto's te plaatsen op hetzelfde vel papier . Om verschillende beelden naar dezelfde pagina wilt toevoegen, moet u de instellingen van uw foto- programma te wijzigen . Wat je
Microsoft Word of soortgelijke tekstverwerkingsprogramma
Picasa of een soortgelijke vrije foto - editing programma
Need Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Word
1

Open een nieuw Microsoft Word-document en ga naar het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm , die is geplaatst aan de rechterkant van het tabblad "Home " . Klik op de "Picture " knop in de " Illustraties " rubriek . Kopen van 2

Navigeer naar de eerste afbeelding die u wilt haar naam te gebruiken en dubbelklik hierop . Klik en sleep een van de randen van het beeld om het formaat te wijzigen , ofwel groter of kleiner . Klik op de foto en sleep deze naar een willekeurige locatie in het document .
3

Terug naar het "Beeld" -knop in de " Illustraties " rubriek en herhaal het proces om je tweede afbeelding toe te voegen . Klik en sleep de afbeelding , zodat de twee foto's zijn niet op elkaar. Herhaal het proces met zoveel foto's als u wilt gebruiken .
4

Klik op het pictogram " Microsoft Office " in de linkerbovenhoek van het scherm en klik op " Print " om de foto's op een af te drukken enkele pagina .
Picasa
5

Open het programma Picasa en kijk door de lijst met mappen op de linkerkant van het scherm . Klik op de naam van de map met de afbeeldingen die u wilt afdrukken op een enkele pagina .
6

Zoek de eerste afbeelding die u wilt gebruiken in de miniaturen in het midden van het venster . Klik op het eerste venster . Houd de "Ctrl "-knop en klik op elk van de andere foto's die u wilt afdrukken op een enkele pagina .
7

Klik op het pictogram " Print " aan de onderkant van het scherm . Klik op de lay-out die u wilt gebruiken voor de afbeeldingen in de rubriek " Print Layout" in de linkerbovenhoek . Klik op de groene knop "Afdrukken" om te beginnen met het afdrukken van beelden .
Photoscape
8

Toegang tot de Photoscape programma en klik op de " Pring " icoon aan de onderkant van het venster . Klik op het tabblad " Thumbnail Print" aan de rechterkant van het scherm .
9

Klik op de " Rijen per pagina " knop en kies het aantal foto's dat u wilt afdrukken . Open het menu "Toevoegen" aan de bovenkant van het scherm . Dubbelklik op de naam van de eerste afbeelding die u wilt toevoegen aan de pagina .
10

terug naar het menu " Add " en herhaal het proces voor elke nieuwe foto die u wilt toevoegen aan de pagina . Klik afdrukken en kies de " Print de huidige pagina " knop . Klik op " Print " om de afbeeldingen af ​​te drukken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een complex tabel …
·Hoe te Math symbolen invoegen …
·Hoe u het wachtwoord te verwij…
·Hoe te downloaden Clip Art om …
·Hoe kan ik een elektronische h…
·Hoe het opzetten van een Word-…
·Hoe je macro's in Word 2007 Sc…
·Hoe maak je een papier wijzige…
·Hoe Page Breaks in Wordpad 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een SWF te zetten in een knop…
·Hoe je queries in OpenOffice Base Creër…
·Hoe maak je voetnoten in een Word- docum…
·Hoe kan ik een Oude Kaart Effect Neem Ph…
·Hoe Songs for Windows Movie Maker Krijg 
·Hoe maak je een Cents Symbool Weergave i…
·PBD File Extension 
·Hoe te repareren Windows Defender 
·Hoe te MODI opnieuw installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com