Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Printable Stationery Creëren
Zelfs als je weinig tijd hebt , kunt u briefpapier voor uw merk te creëren zonder te kopen bij een winkel . Het briefpapier kan een envelop , briefpapier, visitekaartje of memo die u wilt afdrukken vanaf uw computer. Pas het ontwerp , tekst , lettertype en kleuren voor uw project . U kunt het briefpapier drukken als je het nodig hebt of een lokale printer run kopieën voor u . Wat je nodig hebt
beeld | Printer
Inktcartridge Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Word
1

Maak een nieuw document in Word . kopen van 2

Pas de grootte van het briefpapier dat u wilt ontwerpen . Om het papierformaat te wijzigen , gaat u naar het tabblad " Pagina-indeling " en klik op de "Page Setup " dialoogvenster launcher . Kies het tabblad "Papier " in het dialoogvenster Pagina-instelling . Selecteer een papierformaat in de " Papierformaat " drop - down menu en klik op "OK . "
3

Ga naar het tabblad "Invoegen " en selecteer " Header . " Om een koptekst toe te voegen , kies een kopbal van de galerie . U wordt doorverwezen naar de header aan te passen .
4

Selecteer "Beeld" van het tabblad "Invoegen" om een ​​afbeelding toe te voegen aan de header . Het dialoogvenster Afbeelding invoegen wordt geopend . Zoek de afbeelding die u wilt gebruiken voor uw briefpapier en dubbelklik erop . Ga dan verder naar de sectie "Voltooiing Briefpapier " .
OpenOffice Writer
5

Maak een nieuw document in OpenOffice Writer .

Click 6 " Format " en " pagina " in het menu aan uw papierformaat te wijzigen . De pagina Style dialoogvenster geopend . Kies een papierformaat in de "Formaat " drop - down lijst en klik op "OK . "
7

Selecteer " Invoegen ", " Header " en " Standaard " uit het menu om een koptekst in te voegen. Om een afbeelding om de header toe te voegen , klikt u op ' Invoegen ', ' Beeld ' en ' Uit bestand . " Dubbelklik op de afbeelding die u wilt gebruiken in het dialoogvenster Afbeelding invoegen . Ga dan verder naar de sectie "Voltooiing Briefpapier " .
Google Docs
8

Maak een nieuw document in Google Docs .
9

Selecteer " File " en " Pagina-instelling " in het menu aan uw papierformaat te wijzigen . Klik op de " Papierformaat " drop - down menu in het dialoogvenster Pagina-instellingen . Selecteer het juiste papierformaat voor uw briefpapier en klik op "OK . "
10

Selecteer " Insert " en " Koptekst " in het menu om de header te openen . Om een ​​afbeelding toe te voegen , klikt u op ' Invoegen ' en ' Beeld ' in het menu . De "Insert image " dialoogvenster geopend . Klik op de knop "Bladeren" en dubbelklik op de afbeelding die u wilt gebruiken voor uw briefpapier . Ga dan verder naar de sectie "Voltooiing Briefpapier " .
Voltooiing Briefpapier
11

Selecteer de afbeelding die u in de header geplaatst . Als het beeld is vrij groot , pak een van de hoeken en duw hem naar binnen . Druk op " Ctrl " en " C " om het te kopiëren . Druk op " Ctrl " en " V " een aantal keren om een ​​paar exemplaren van de afbeelding plakken .

Plaats 12 elk beeld naast de andere om een ​​grens aan de bovenkant van uw pagina . < br >
13

Plaats uw cursor onder de afbeeldingen . Typ uw persoonlijke of zakelijke naam en alle andere informatie die u wilt het briefpapier te omvatten .
14

Klik op de " Office " knop en "Afdrukken" in Word of selecteer " File " en " Print" uit het menu in OpenOffice Writer of Google Docs . Het dialoogvenster Afdrukken wordt geopend in Word en OpenOffice Writer . Google Docs vraagt ​​u om het bestand in Adobe Acrobat waar u " File " en kunt selecteren " Afdrukken. " Klik op " OK " om het briefpapier drukken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te kopiëren , knippen en …
·Kan niet verwijderen van een s…
·Hoe maak je een WPS convertere…
·Hoe te Notes opnemen op Window…
·Hoe Word afdrukken onmogelijk …
·Hoe de Zelfde Voetnoot Gebruik…
·Hoe te repareren of herstellen…
·Het automatisch laden Paginanu…
·Hoe te downloaden van Microsof…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Mind Map op Word Zorg 
·Hoe een MP4 naar CD kopiëren 
·Hoe maak je een diavoorstelling met gelu…
·Hoe PDF-bestanden Unzip 
·Hoe kan ik branden van een DVD Met ImgBu…
·Hoe kan ik als vervanging van een woord …
·Hoe kan ik een MSWMM bestand converteren…
·Hoe maak je een screensaver Verwijder 
·Hoe kan ik een Word- Cluster Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com