Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je je eigen Navajo Fonts Zorg
Voor degenen die vreemde talen spreken , het vinden van het juiste lettertype voor tekstverwerking kan nogal moeilijk zijn . Vele talen bestaan ​​uit tekens die niet vaak worden gevonden in tekstverwerking fonts , die gebruikers creatief met de manier waarop ze gebruik maken van de software te krijgen . Gelukkig is het mogelijk om aangepaste lettertypen die u toelaten om de tekenset van een taal naar keuze gebruik maken . Navajo sprekers en schrijvers profiteren van het gebruik van aangepaste lettertypen in dat kunnen ze eindelijk hun moedertaal te gebruiken zonder zorgen . Wat je nodig hebt
Printer
Scanner
Felt - tip marker Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga in uw browser naar een van de drie lettertype creatie locaties gevonden in Resources . Deze websites zal de oprichting van een aangepast lettertype te vergemakkelijken . Selecteer het alfabet sjabloon en download deze op uw computer , zoals u zult deze gebruiken bij het uitschrijven van de personages voor het lettertype . Print twee of drie exemplaren , zodat u de kans om opnieuw te starten als je een fout maakt . Kopen van 2

Teken elk teken van de Navajo taal in de bijbehorende ruimten op het alfabet blad met behulp van uw marker . Wees voorzichtig om elke letter naar beneden perfect , want dit zal onvermijdelijk precies hoe je lettertype wordt weergegeven op het scherm zijn. Ervoor te zorgen dat je verblijf in lijn met de puntjes ( " pips " ) op de sjabloon , zodat alle tekens in lijn te blijven met elkaar. Als je een fout maakt , gooi het vel en probeer het opnieuw met een van de extra vellen hebt afgedrukt .
3

Gebruik uw scanner , scan het ingevulde sjabloon op uw computer . Hoe hoger de DPI van uw scan , hoe beter de kwaliteit van het lettertype zal zijn wanneer de taak is voltooid . Sla uw bestand in een bruikbaar formaat , zoals GIF of JPEG .
4

Terug naar het lettertype creatie website en upload je opgeslagen afbeelding . Koop de True Type -bestand ( . Ttf ) die voortvloeit uit uw eigen lettertype en sla het op uw computer .
5

Installeer het lettertype door te gaan naar het startmenu en klik op " Run . " Wanneer u wordt gevraagd , typt u " c : \\ Windows \\ fonts " en klik op "OK . " Onder het menu bestand , klik op "Install nieuw lettertype . " Selecteer de aangepaste lettertype dat u hebt gemaakt en eindigen door te klikken op " OK".

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Head Run in Wo…
·Het automatisch laden overschr…
·Hoe je informatie Purge in Wor…
·Hoe te Zoeken en vervangen in …
·Hoe maak je een Doorgehaalde W…
·Hoe te meten tekst Point Size 
·Hoe te DOCX -bestanden bekijke…
·Hoe te Woorden tellen in WordP…
·Hoe te Audio Standaard instell…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een query Trek Van de laatst…
·Wat is PPT Globalisering ? 
·Moss SQL Express Beperkingen 
·Hoe je Adobe Documenten bijwerken 
·Hoe maak je een veld vervangen door nieu…
·Hoe maak je formulieren in een spreadshe…
·Hoe afdrukken van een beeld op Top & Dow…
·Hoe om afbeeldingen te verwijderen in Wo…
·Redenen dat Table Functions er de oorzaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com