Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat Tekstverwerking programma komt met Apple Computers ?
Tekstverwerkingsprogramma's zijn een nietje element van personal computers en behoren tot de meest gebruikte software . Vergelijkbaar met Microsoft -computers , Apple Macintosh heeft zijn eigen productiviteit suite , die het tekstverwerkingsprogramma Pages bevat . Terwijl Microsoft Word is ook compatibel met Mac-computers , de enige standaard tekstverwerkingsprogramma aangeboden door Apple is het basic input -en opmaakprogramma , TextEdit . Afhankelijk van waar je je Mac en je aanpassen keuzes te kopen , een Mac kan worden geïnstalleerd met ofwel iWork ( Apple productiviteit suite) of Microsoft Office . Opties

Apple Macintosh- computers zijn uitgerust met een standaard elementaire bewerking programma bekend als Teksteditor . Apple produceert ook de productiviteit suite iWork , die pagina's voor tekstverwerking , Numbers voor spreadsheets functies en Keynote voor presentaties omvat . Echter , moet iWork apart worden aangeschaft of gevraagd voor pre - installatie van het bedrijf de verkoop van de computer . De meeste leveranciers bieden een Macintosh - compatibele versie van Word als alternatief voor iWork , of Mac computer kan worden geconfigureerd om de standaard versie van Word te ondersteunen . Andere software-uitgevers bieden zowel gratis en niet-gratis tekstverwerkingsprogramma's die kunnen worden gebruikt op Apple -computers , zoals OpenOffice , NeoOffice , Nisus Writer en Bean .
TextEdit

TextEdit is een tekstverwerkingsprogramma dat de meest essentiële elementen voor het maken van tekstdocumenten omvat . Naast de basic input -en pagina-indeling , tekstbewerking kunnen gebruikers selecteren tekststijl , creëren opgemaakte lijsten en automatische spellingcontrole . Terwijl Teksteditor wordt vaak vergeleken met eenvoudige editing programma's zoals Microsoft WordPad en Kladblok , het omvat meer geavanceerde functies , zoals de mogelijkheid om tabellen , grafieken en mediabestanden toe te voegen in het document .
Pages

Pages
is een volledig uitgeruste tekstverwerkingsprogramma met geavanceerde tools voor het bewerken, opmaak en afbeeldingen , waaronder een inhoudsopgave generator en proeflezen functie . Pages biedt een scala aan templates die snelle invoer van tekst en afbeeldingen toe . Omdat Macintosh programma's zijn ontworpen om gemakkelijk te synchroniseren met elkaar , worden taken zoals het importeren en bewerken van afbeeldingen of updaten spreadsheets zeer vereenvoudigd. Om de communicatie problemen met andere computergebruikers te voorkomen , Pages-documenten zijn compatibel met Microsoft Office en vice versa . Andere vormen van het delen van documenten ondersteund door pagina's bevatten Instant Web Publishing en e - book publishing .
Microsoft Word

Microsoft Office
produceert een Mac - compatibele versie van Word , zijn tekstverwerkingsprogramma . Word voor de Mac biedt alle van de traditionele kenmerken van processing software , inclusief opmaak , lay-out en instrumenten voor verbetering , zoals sjablonen , grenzen , media importeren , grafieken en tabellen . Word voor de Mac is gericht op het creëren van documenten met een gecoördineerde , professionele uitstraling door zijn stijl Visuele hulpmiddelen functie . De 2011 -versie introduceerde co - authoring tools voor het bewerken van multi-user en een meer gestroomlijnde layout functie die handige organisatie van de lagen van de pagina-inhoud bevordert .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Mening van Corel Wijzig…
·Hoe maak je een Superscript in…
·Hoe te Kolommen in Word Schake…
·Wat is de snelkoppeling naar e…
·Hoe te Wijzigingen in een docu…
·Hoe Word 2000 herstellen 
·Hoe te kopiëren uit een bevei…
·Hoe je tabel Labels Pas 
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe vindt mijn productcode voor Microsof…
·Hoe u Microsoft Office te downloaden voo…
·Hoe je Open Office gebruiken Basic 
·Hoe te installeren Flash Player 10 in Wi…
·Hoe Bewerken een afbeelding met GIMP Fre…
·Hoe te controleren of de waarde in een t…
·Hoe te Audio -bestanden converteren Met …
·Hoe te verwijderen Beschadigde Norton 
·Hoe Web Clip Software gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com