Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een zakelijke brief opmaken in Word
Een van de voordelen van het gebruik van de Microsoft Office tekstverwerker is je vermogen om vooraf geïnstalleerde templates gebruiken . Oa Microsoft Word heeft een reeks sjablonen die maken het schrijven van zakelijke brieven handig . De sjablonen bevatten alle elementen en indeling gemeenschappelijk voor zakelijke brieven . Bijvoorbeeld , worden de letters opgemaakt gelijk met de linker marge . Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van het soort bedrijf schrijven en aanpassen van de opgenomen tekst . Als alternatief kunt u volledig de brief aanpassen als u verkiest om het lichaam zelf te schrijven . Instructies

Lancering Microsoft Word 1 op uw computer door te klikken op " Start", " Alle programma's " en het selecteren van " Microsoft Word . "

Klik 2 op de " Office " knop in de linkerbovenhoek van het scherm . Selecteer " Nieuw" en " Letters . " Selecteer " Business Letters . "
3

Selecteer het type zakelijke brief die u wilt schrijven . Bijvoorbeeld , kunt u " Billing and Order Letters ',' Marketing Letters , " en "dank u" letters te selecteren , onder andere opties . Klik op "Create " nadat u markeert het type letter .
4

een bepaalde brief formaat te gebruiken . Bijvoorbeeld , als u klikt op ' Thank You Letter , "je bent vervolgens getoond een reeks templates om uit te kiezen , met inbegrip van" bedankt Nieuwe Klant " en " Thank You Brief aan Speaker . " Selecteer " Download " om de gewenste sjabloon te openen .
5

Vul elementen van de brief . Bijvoorbeeld , de " Thank You Brief aan Nieuwe klant " omvat uw naam en adres , de huidige datum , de ontvangers naam en adres en een groet . Daarnaast is de sjabloon bevat een voorbeeldbrief lichaam die u kunt aanpassen . Vul in . Bijvoorbeeld , vult uw bedrijf en namen product in de lijn die leest , "Namens iedereen bij [ Bedrijfsnaam] , ik dank u voor het kiezen van [ Naam van het product of de dienst ] voor uw behoeften . " Als alternatief , wissen de voorbeeldtekst en schrijf uw eigen bericht .
6

Plaats je naam en titel in het vak handtekening onderaan de brief . Als u bijgevoegde documenten voor de ontvanger, toetst u het woord " Enclosure " twee regels hieronder uw naam en titel . Beschikken niet over een periode na " Enclosure . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Essay andere persoon 's…
·Hoe te AutoCorrectie in Word 2…
·How Do You Voeg een kolom in W…
·Hoe je twee Word-documenten Jo…
·Hoe je etiketten in Word Propa…
·Hoe om de tekst uit WordPad na…
·Hoe maak je een roman in MS Pu…
·Hoe maak je een brochure Van W…
·Hoe kan ik een bewerkbaar Flye…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een voetnoot in Word ? 
·How - To downloaden en installeren van d…
·Hoe te Ainsworth Typing Tutor Download 
·Hoe kom ik erachter de grootte van een O…
·Hoe kan ik een Lotus 123 -bestand openen…
·Wat is Isass ? 
·Hoe maak je een BAT -bestand extensie He…
·Hoe te installeren Lame Into MediaMonkey…
·Hoe je het volume te verhogen op Flash P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com