Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te openen Twee Word-documenten tegelijk gebruiken
Microsoft Word is in staat om draait in meerdere exemplaren op het bureaublad met elk exemplaar staat het hebben van een ander bestand openen voor bewerking . De bestanden kunnen worden kopieën van hetzelfde document of andere documenten en nieuwe bestanden kunnen worden gemaakt . Deze bestanden worden elk weergegeven in hun eigen venster, dat formaat kan worden en verplaatst over op het bureaublad naar wens . Vensters kunnen in grootte en zo zijn ingericht dat verschillende documenten zijn tegelijkertijd zichtbaar te zijn , kan en gegevens worden gekopieerd of verplaatst tussen de documenten via het klembord. Instructies

Lancering Microsoft Word 2010 1 door te klikken op de snelkoppeling op de werkbalk of door te klikken op " Start", " Alle programma's ", " Microsoft Office " en " Microsoft Word 2010 . " Afwisselend dubbelklikken op een snelkoppeling op het bureaublad of op een Word-document vanuit Windows Verkenner . Kopen van 2

Klik op " File " en "Open " en selecteer een Word-document te openen uit de lijst . Afwisselend opnieuw beginnen te typen in het lege document dat automatisch is gemaakt toen Woord werd gelanceerd .

Lancering Woord 3 uit het startmenu of de snelkoppeling op het bureaublad , of dubbelklikken op een snelkoppeling op het bureaublad of een Word-document vanuit Windows Verkenner . Afwisselend op " File " en " Open" weer , en een tweede document uit de lijst te openen .
4

Klik op het Word-pictogram in de taakbalk in de buurt van de knop Start en klik op het gewenste Word-document om te schakelen heen en weer tussen het volledige scherm documenten . Afwisselend houdt u de toets " ALT " en druk op " TAB " om door een lijst van geopende documenten en applicaties , en laat de toetsen los wanneer het gewenste document of de toepassing wordt voorgesteld over te schakelen naar dat venster .
5

elk venster herstellen door te klikken op de "Restore Down" ( dubbel-box ) knop in de rechterbovenhoek van het venster Woord , gelegen tussen de " minimaliseren " ( minteken ) en de " Close " ( "X" ) toetsen . Merk op dat deze knop schakelt tussen " Restore Down" ( dubbel-box ) en " maximaliseren " (vierkant ) formulieren , afhankelijk van de vraag of het venster is het volledige scherm en kan worden hersteld of als het is al minder dan het volledige scherm .
< Br > 6

Klik en houd de muis op een van de randen van het venster wanneer de cursor verandert in een dubbele pijl . Sleep de muis om de grootte van het venster naar de gewenste afmetingen . Laat de muisknop los . Klik en houd de titelbalk van het document en sleep het naar de gewenste locatie om de documenten te regelen op het scherm voor een betere zichtbaarheid .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Headers in OpenOffice 
·Hoe maak je van een Hyper Link…
·Verschil tussen MS Office 2003…
·Hoe te Claris Works convertere…
·Hoe kan ik een petitie Templat…
·Hoe maak je een DAT- bestand c…
·Hoe te Harvard Reference Style…
·Hoe te schakelen tussen kolomm…
·Hoe je Office Word verkrijgen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het wijzigen van de achtergrondkleur van…
·Hoe te wachtwoord beveiligen een Excel S…
·Hoe maak je automatisch toegang & Downlo…
·ZoomBrowser EX en de CR2 File Extension 
·Hoe te Vector Sneeuwvlokken maken in Pho…
·Hoe te wijzigen Cursor Highlight Cell Kl…
·Hoe kan ik mijn ISO- bestand te comprime…
·Hoe te Intercept Functie Excel Met 
·Hoe naar MOV -bestanden importeren in Ga…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com