Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Manieren om te openen DOCX -bestanden met Open Office
OpenOffice.org is een gratis, open - source alternatief voor de desktop productiviteit suites zoals Microsoft Office . OpenOffice.org maakt gebruik van het Open Document -formaat om bestanden gegevens te schrijven en is geschikt voor het lezen de meeste bestanden die zijn gemaakt in andere Office- suites . De nieuwste Microsoft Word-formaat als van april 2011 , DOCX , is onverenigbaar met oudere versies van OpenOffice.org , maar kan worden gelezen met de nieuwste versie van de applicatie . Om DOCX-bestanden in OpenOffice.org lezen, bijwerken van de suite naar de nieuwste versie , gebruik dan een file converter , of gebruik Microsoft Office naar het bestand op te slaan in een ander formaat . Upgraden OpenOffice.org

Sinds versie 3 , is OpenOffice.org in staat geweest om te openen en te lezen docx , xlsx , pptx en andere Microsoft Office 2007 en 2010 bestanden . Als u een eerdere versie van OpenOffice.org , upgraden naar de nieuwste versie . Versie 3 van OpenOffice.org biedt meer stabiliteit en meer opties dan eerdere versies van OpenOffice.org en blijft gratis te gebruiken . Upgrade naar de laatste versie door een bezoek aan de OpenOffice.org website en het downloaden van een installatiepakket voor uw computer .
Online File Converter

Als je niet kan of don ' t wilt upgraden naar de nieuwste versie van OpenOffice.org , kunt u een online file converter gebruiken om uw bestand te veranderen van de Microsoft DOCX formaat naar een formaat dat leesbaar is door OpenOffice.org . Online file conversie websites zoals Zamzar zal uw DOCX- bestand te converteren en e-mail het resultaat naar uw inbox . Sommige online tekstverwerkers , zoals Adobe Acrobat , kunt u bestanden uploaden in een formaat en op te slaan op uw harde schijf in een ander formaat .
Download een File Converter
< br >

Online file converters zijn een uitstekende keuze als u slechts een of twee documenten om te zetten . Als je een hele map vol met DOCX-bestanden die moet worden omgezet hebben , overweeg dan de installatie van een file converter naar uw computer . De Microsoft Office Compatibility Pack kunt u een DOCX -bestand als een DOC- bestand op te slaan en kan ook converteren Microsoft Excel- en PowerPoint-bestanden . ODF - converter is moeilijker te gebruiken, maar kan worden geïntegreerd met uw huidige installatie van OpenOffice.org en kunt u de batch - proces grote aantallen bestanden door gebruik te maken van de command line .
Converteren in Microsoft Office

Als u toegang tot Microsoft Office 2007 of 2010 hebt , kunt u uw DOCX -bestand te openen in Microsoft Word en sla het op als een eerdere DOC-bestand . Klik op " Opslaan als" uit het menu " Office " en klik op " Word 97-2003 document " van de "Opslaan als " sub - menu . U kunt ook klikken op " Andere formaten " om de " Opslaan als" dialoogvenster en klik op een indeling van de " Opslaan als type " drop - down lijst . Uw DOCX -bestand op te slaan als een ander type zou verwijderen een aantal van de opmaak van gegevens van het document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Clip Art draaien in Mic…
·Hoe maak je een Docx bestand U…
·Hoe maak je notities in Adobe …
·Hoe te Adresstickers Print 
·Hoe de Default Text Font in Op…
·Hoe Word Processing Software g…
·Hoe om te zien of een Word 200…
·Hoe te Notecards maken in Word…
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Cellen uit twee verschillende wer…
·Hoe maak je een Force Lightning in GIMP …
·Hoe maak je een cadeaubon Template Maken…
·Hoe kan ik gebruik OCX in Oracle Form ? 
·Cheats voor Maid Marian Tank Ball 2 
·Hoe maak je een Scrolling Marquee Text B…
·Hoe je Verkrijgbaar Credit Delete in Qui…
·Hoe om te leren InDesign Online 
·Hoe kan ik Flash -bestanden te stoppen L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com