Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is een Unicode- lettertype ?
Een lettertype weergegeven letters , getallen, valuta symbolen en andere tekens van een taal , en het kan de mogelijkheid hebben om informatie weer te geven in verschillende talen . De Unicode- standaard kent codes om tekens in verschillende talen , zodat een computer deze tekens kan herkennen . De computer gebruiker heeft nog steeds een Unicode - compatibele lettertype staat met de Unicode- tekens op het scherm te selecteren . Coding Systems

Een Unicode-lettertype hoeft niet elk teken in elke taal . Aan de definitie van een Unicode-lettertype te ontmoeten , het lettertype moet hetzelfde coderingssysteem Unicode gebruikt om te bepalen welk teken om weer te geven op het scherm te gebruiken . Elk personage heeft zijn eigen code , zoals de U- 1234 . De UTF - 8 codering systeem omvat het minste aantal tekens , en de UTF - 16 en UTF - 32 codering systemen toe de capaciteit om meer tekens te classificeren .
Opslagruimte

het gebruik van een Unicode-lettertype kan de grootte van een tekstbestand of een ander document . Een oudere codering systeem kan minder ruimte nodig om een code op te slaan voor elk karakter , omdat het minder tekens in te delen . Volgens de Penn State University , een document dat een Unicode- lettertype gebruikt kan zo veel als vier keer zoveel ruimte als een document dat de oudere Latin-1 codering systeem maakt gebruik vereisen . De gebruiker moet de UTF - 32 codering systeem niet gebruiken, tenzij hij of zij is het creëren van een document UTF - 8 kan niet overweg , zoals een manuscript geschreven in een oude taal .
Universal Font < >

Sommige Unicode fonts br doen toestaan ​​dat een computer gebruiker om alle van de Unicode-tekens weer te geven . Volgens de Penn State University , de Microsoft lettertype Arial Unicode MS en Apple's lettertype Lucinda Unicode alle van de Unicode-tekens , waaronder personages uit obscure talen en talen die een zeer groot aantal personages hebben . Arial Unicode MS is bedoeld om te dienen als een back-up te verzekeren van een computer gebruiker kan een webpagina te lezen als hij of zij heeft geen alternatief , en andere lettertypes zal waarschijnlijk beter uitzien op een computermonitor , volgens de Universiteit van Californië , San Diego .
Licensing

het Unicode Consortium , waarin de leden van universiteiten , bedrijven en overheidsinstellingen omvat , beheert de Unicode-standaard . Deze organisatie is een non-profit , en een programmeur niet hoeft te betalen voor een licentie voor een Unicode- lettertype te creëren . Elke programmeur kan een Unicode - compatibele lettertype te ontwikkelen , zolang het voldoet aan de specificaties van deze norm .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een formulier invu…
·Hoe je alle 2007 Word-document…
·Hoe de Copyright Mark in Word …
·Hoe maak je een pagina Verdeel…
·Hoe maak je een Wachtwoord voo…
·Hoe maak je een fill Maak in h…
·Vier typen van Word-documenten…
·Wat zijn Fonts ? 
·Hoe maak je een Check Box invo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een Video Tape converteren n…
·Hoe kan ik een Word- document zonder Rea…
·Wat is de extensie R35 ? 
·Acrobat 8 ​​Vs . 9 
·Hoe te gebruiken Microsoft SQL Server Re…
·Hoe naar AMV -formaat fouten te bevestig…
·Basis Excel Functies 
·Hoe maak je een query Van een schakelbor…
·Hoe maak je een draaitabel maken op Vers…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com