Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Verschil tussen Word 97 en Word 2007
Veel instrumenten aanwezig in Word 2007 zijn dezelfde als die in Word 97 . Echter , het uiterlijk van het programma is significant verschillend . Microsoft maakte Word 2007 beeldscherm meest gebruikte commando's zichtbaar , terwijl het verbergen van andere opdrachten . Bijvoorbeeld , het invoegen van een Word Art vorm vult de werkbalk met grafische gereedschappen . Vertrouwd raken met verschillen in Word versies vermindert uw down time als je migreren naar 2007 en later . Text Content

Een van de functies voor het maken van tekst die veranderd van Word 97 naar Word 2007 is AutoTekst . In Word 97 , kon je een paar woorden te selecteren en roep de AutoTekst opdracht om deze woorden te slaan voor later gebruik . De volgende keer dat u getypt vier letters van de opgeslagen woorden , zou Word weer Tooltip text vraag of u wilt de rest van de opgeslagen AutoTekst invoegen . Word 2007 ontbreekt deze functie . De meest vergelijkbare opdracht is de Parts commando Quick . Met Quick Parts kunt u een keuze te maken , klik op de "Save selectie " commando om het op te slaan . Als u wilt dat de selectie weer te herinneren , moet u op de "Quick Parts " knop en vervolgens bladeren door de galerij van opgeslagen onderdelen totdat u de opgeslagen tekst vinden .
Graphical Content
< br grafische gereedschappen

Word > veranderde ook 97-2007 . De 2007 versie heeft Smart Art , dat is een galerij van vormen die speciaal voor zakelijke presentaties . Deze vormen bevrijden van de verplichting om tijd te besteden het bouwen van de afbeeldingen die u nodig hebt van rechthoeken , ovalen en andere eenvoudige vormen , maar deze zijn nog steeds aanwezig . Een voorbeeld is de Smart Art "Block cycle "-vorm , die een pentagram waarvan de punten gekleurde rechthoeken . U kunt de tekst van een nieuw product .
Gebruikersinterface

Wanneer u voor het eerst in deze rechthoeken om de verschillende stadia van een proces , zoals een productie af te beelden Open Word 2007 , het lint vult je scherm . Het lint is werkbalk van Word 2007 en is gevuld met graphics die de meest voorkomende instrumenten die worden gebruikt in Word . Daarentegen Word 97 's weer voornamelijk tekst commando's , hoewel je de menu's kunt aanpassen om meer grafisch weer te geven . De minder vaak voorkomende commando's zijn nog steeds beschikbaar in 2007 . Om ze te openen , klikt u op de pijltjes rechts onderaan van een aantal van de panelen op het lint .
Interoperabiliteit

Word 97
kan uitsturen naar verschillende bestandstypen , inbegrip van HTML-pagina's en WordPerfect- bestanden . Maar het kon niet exporteren naar de zeer draagbare PDF-formaat , dat wel 2007 kan. Word 2007 biedt ook de mogelijkheid van het opslaan van Word-documenten naar een macro - vrij formaat . Macro's zijn programma's die worden uitgevoerd in Word , en waarvan sommige hackers maken om zich te wreken . Macro - free documenten dwarsbomen deze activiteit . Word 97 doet kunt u een optie instellen zodat Word waarschuwt u bij een poging tot een document met macro's opent .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Center Alleen Delen van…
·Hoe om foto's in Microsoft Eti…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Labels sorteren in Word…
·Hoe to Face PUB converteren na…
·Hoe te schrijven Squared in Wo…
·Hoe Word Perfect 5.1 -bestande…
·Hoe te downloaden Clip Art om …
·Hoe te OCR ( Optical Character…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je een tekst RPG Zorg 
·Hoe te aliassen Update over Drupal 
·SWF naar AVI conversie 
·Hoe te openen een afbeelding uit WordPad…
·Hoe maak je een Screen Shot als een jpg …
·Hoe te updaten NOD32 3.0 
·Hoe kan ik MTV Video's converteren naar …
·Hoe maak je een Vragen aan de gegevens o…
·Hoe vindt u de MATLAB Aantal rijen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com