Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een brief in het Spaans Typ
Als u uw computer gekocht in de VS , dan kunt u gemakkelijk typen een Engels -talige brief . Het toetsenbord is gemaakt voor de taal , zodat u elke letter en de meest voorkomende speciale tekens in te voeren met slechts een of twee toetsaanslagen . Echter , het typen in een vreemde taal , zoals Spaans kan bewijzen omslachtig , omdat de taal maakt gebruik van speciale symbolen over sommige van zijn brieven . Je moet ofwel kies speciale tekens met behulp van een menu-optie in uw tekstverwerker , of gebruik ten minste drie toetsaanslagen voor de buitenlandse letter . Windows doet u toestaan ​​om uw toetsenbord tijdelijk te converteren voor Spaanse brieven schrijven . ( Instructies specifiek van toepassing op Windows 7 . Opties en hun namen kunnen iets afwijken in andere versies van Windows. ) Instructies
1

Klik op de knop "Start " en vervolgens "Configuratiescherm " om toegang te krijgen tot het Control panel . Klik op " Klok , taal en regio " en vervolgens "Change Toetsenborden of andere invoermethoden " om de regio en taal dialoogvenster verschijnen . Kopen van 2

Kies het tabblad "Toetsenborden en talen " en klik vervolgens op de " Change Keyboards " knop . De tekst en invoertalen dialoogvenster verschijnt .
3

Klik op de knop 'Toevoegen' om het dialoogvenster Invoertaal toevoegen te tonen . Kies een van de " Spaanse " talen. U moet mogelijk ook op de "plus "-teken naast de taal en selecteer een toetsenbord variant voor die taal . Bijvoorbeeld, als je kiest " Spaans ( Mexico ) , " kunt u kiezen voor de " Latijns-Amerikaanse " toetsenbord .
4

Klik op de knop " OK " om het dialoogvenster Invoertaal toevoegen te sluiten . Let op het pictogram " ES " naast de Spaanse taal die u hebt gekozen , evenals de " EN " icoon voor Engels .

Klik 5 " OK" om de tekst en invoertalen dialoogvenster te sluiten . Klik op " OK " om de regio en taal dialoogvenster te sluiten . Het pictogram " NL " op de rechterkant van de taakbalk .
6

Klik op de " NL " op de taakbalk en kies " ES Spaanse " uit het pop - up . Uw toetsenbord is nu toegewezen aan Spaanstalige brieven . U kunt dit toetsenbord layout te zien door de Resource link.
7

Open uw favoriete tekstverwerker en typ uw Spaanse brief met behulp van uw Spaanse toetsenbordindeling . Om terug te keren naar Engels , klikt u op het pictogram " " ES " op de taakbalk en kies" EN Engels . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe u de automatische nummerin…
·Wat is een CTF Loader ? 
·Hoe bekijkt een DOCX 
·Hoe kan ik een achtergrond afb…
·Hoe maak je een URL invoegen i…
·Kan ik niet standaard marges o…
·Hoe maak je een pagina verwijd…
·Hoe maak je een Date Macro inv…
·Hoe maak je een lange tekst in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Pad Namen in het Woord menubalk W…
·Hoe te Contact Telefoonnummer Gegevens e…
·Wat is de extensie Ism ? 
·Hoe maak je een string invoegen in een a…
·Wat is de extensie PX ? 
·Hoe Web knoppen en afbeeldingen gebruike…
·Hoe je Adobe inschakelen Wanneer Trend M…
·Hoe de Beperkingen uitschakelen op Docum…
·Hoe je Skype Annuleren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com