Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is er gebeurd met versiebeheer in Word 2007 ?
Microsoft Word versiebeheer tool staat je toe om spoor van meerdere versies van een document bij te houden . Echter , te beginnen in Microsoft Word 2007 , het versiebeheer tool is niet meer beschikbaar . Volgens TechNet.com , werd deze functie beëindigd wegens versiebeheer mogelijkheden ingebouwd in Microsoft SharePoint Services . U kunt uw versies van documenten uit Word 2003 of vroeger te herstellen met behulp van de Version Extraction Tool ( VET ) in de Office Migration Planning Manager ( OMPM ) , beschikbaar voor download op TechNet.com . Versiebeheer

In Microsoft Word 97-2003 , moest je de mogelijkheid om meerdere versies van document op te slaan in een enkel document . Dit kon je veranderingen tussen versies te vergelijken en om een ​​document te herstellen naar een eerdere versie . Als u documenten met versiebeheer , ze niet openen in Word 2007 of Word 2010 totdat u de versie-informatie hebt uitgepakt . Als je dat doet , zul je alle informatie te verliezen en je zult niet in staat zijn om het te herstellen .
Terugkrijgen Versiebeheer Documenten

Het beroepsonderwijs wordt doorgaans gebruikt door systeembeheerders via een netwerk . Het haalt versie-informatie voor Word 97-2003 -documenten . Het . Doc bestand extensie wordt gebruikt voor standaard documenten , terwijl . Stip is voor document- templates en . Wiz wordt gebruikt voor tovenaars . Het gereedschap is een deel van de OMPM . Netwerkbeheerders gebruiken de OMPM met de ingebouwde in het beroepsonderwijs om Microsoft Office-bestanden voor de bestandsnaam , pad , aanmaakdatum , versie-informatie , wijzigingsdatum en andere eigenschappen te scannen . Het beroepsonderwijs wordt een enkel document voor elke versie .
Recover Document Versions Handmatig

Als je document versies op een computer thuis , moet u handmatig op te slaan het document versies als aparte bestanden voordat u Microsoft Office upgraden . Open het document dat is versiebeheer . Selecteer " Versiebeheer " uit het menu "Bestand " . Dit opent het "Versies " dialoogvenster . Klik op de eerste versie om het te bekijken . Selecteer " Opslaan als" uit het menu " File " en voer een nieuwe bestandsnaam . Herhaal dit totdat alle versies zijn opgeslagen als afzonderlijke documenten .
Alternatief voor versiebeheer

Als u nodig hebt om versies te gebruiken om bij te houden van een ontwerp-document , u kan de "Opslaan als" optie gebruiken om meerdere exemplaren van het document op te slaan in een map . Maak eerst een nieuwe map door te navigeren naar de opslaglocatie in "Deze computer . " Maak een nieuwe map en noem deze na uw document . Maak de eerste versie van het document en sla het op . Onder meer de datum document aan het einde van de bestandsnaam . In plaats van een " /" en gebruik een periode als scheidingsteken , bijvoorbeeld , in plaats van " 2011/07/16 , " gebruikt " 2011/07/16 . " De volgende keer dat u aan het document , selecteer "Opslaan als " uit het tabblad "Bestand " of druk op " F12 " op uw toetsenbord en verander de datum op de naam van het document . Doe dit elke keer dat u het document te wijzigen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Visible Gridli…
·Hoe maak je de Trade Mark Symb…
·Hoe af te nemen van de Backwar…
·Het formaat voor enveloppen in…
·Hoe te Headers in Word 2007 De…
·Hoe maak je een tekening van M…
·Hoe maak je een context menu i…
·Hoe te Fancy Borders in Micros…
·Hoe te Address Labels maken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te voorkomen Getting geboot Yahoo…
·Hoe te beginnen Dianummer in Powerpoint …
·Hoe te Context gebruiken in Drupal 
·Hoeveel geheugen heb je nodig om een ​​b…
·Hoe te Active Scripting van Java-applets…
·Hoe te converteren van TS naar VOB 
·Burn Protected Music naar CD 
·Hoe maak je een iTunes- afspeellijst dow…
·Aanwijzingen over hoe je een Hallmark Ca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com