Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Open Office Crashed & All My Writing Is Gone
De open source software OpenOffice heeft een ingebouwd programma genaamd CrashReporting die kunnen helpen verloren documenten terug te vorderen . Als je denkt dat je onvervangbare bestanden hebt verloren , kunt u ook zoeken in de back-up bestanden op uw computer , gebruik dan een recovery software tool of breng het naar een computer specialist . CrashReporting

CrashReporting
herstelt documenten , spreadsheets en andere items die u mee bezig bent . OpenOffice kan soms crashen in het midden van je document op te slaan , zodat CrashReporting kan het document te herstellen . Sluiten OpenOffice volledig door te klikken op " File " en "Exit . " Wacht even en dan heropenen OpenOffice Writer . CrashReporting begint automatisch wanneer het programma wordt geopend en proberen om uw document te herstellen . De meeste van de tijd dat het document kan worden hersteld .
Zoek het back-upbestand

Echter, als CrashReporting de OpenOffice Writer-document niet kan heropenen , dan kunt u direct naar in het back-upbestand . Klik op "Start " en klik Klik op je " Deze computer. " " C : " drive en klik op de map 'Gebruikers' . Klik op de map met uw computer gebruiker naam erop . Klik op de map " AppData " , die normaal verborgen is , zodat u verborgen bestanden en mappen moeten laten zien . Klik op de map " Roaming " en klik op de map " OpenOffice.org " . Klik op de " 3 " map en klik op de map ' gebruiker ' . Nu bent u in het OpenOffice back-up bestanden en kan uw verloren document te zoeken .
OpenOffice Recovery Software

Verschillende programma
zijn beschikbaar voor het herstellen OpenOffice Writer-documenten . OpenOffice Writer Herstel van Systools Software is een programma dat reparaties OpenOffice Writer -bestanden . Uw Writer-document kan zijn beschadigd als OpenOffice crashte , dus dit programma zal het bestand te repareren en te herstellen . De ODT Recovery Tool is een gratis programma dat u downloaden naar uw bureaublad , dat kan het herstel van de ODT extensiebestanden gebruikt door OpenOffice . Als je het Writer -bestand met een DOC- extensie opgeslagen, kunt u Microsoft Word-software gebruiken om het bestand op te halen .
Computer Specialist

Als geen van de bovenstaande oplossingen werken , neem uw computer naar een computer specialist . Sommige computer bedrijven zijn gespecialiseerd in het herstellen van verloren documenten . De specialist kan ook uw harde schijf te onderzoeken voor een defecte of beschadigde bestanden die mogelijk hebben bijgedragen aan OpenOffice crashen . OpenOffice is ontworpen voor het Windows-besturingssysteem en onstabiel op een Ubuntu -of Linux-besturingssysteem kan zijn . U kunt het OpenOffice.org Support systeem ook gebruiken bij http://support.openoffice.org contact op met een OpenOffice ontwikkelaar met uw specifieke vraag .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een hyperlink in W…
·Hoe kan ik gratis hervulbare F…
·Hoe te Woorden Flip in Word 
·Hoe maak je een invullen Toepa…
·Hoe te Paginanummers invoegen …
·Hoe maak je een wachtwoord bes…
·Hoe kan ik 10 Pagina Boekjes m…
·Eenvoudige manier om enveloppe…
·Hoe maak je een Sideways S Sym…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·Hoe maak je een MP4 Met VLC Zorg 
·Hoe PDF-bestanden downloaden Gratis 
·Hoe maak je een tabel invoegen om PowerP…
·Microsoft Access 2003 Minimale systeemve…
·Welke toepassingen Moet Open een PowerPo…
·Programma's om foto's te branden op een …
·Hoe te wijzigen Tekengrootte in een Toel…
·Hoe je Photoshop leren voor beginners 
·Hoe te schrijven in Columns 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com